MovSer

All about movies and series

Se The New Mutants trailer Se The New Mutants trailer
Se traileren til the new mutants! Se The New Mutants trailer

Filmen hedder stadig The New Mutants, det er stadig en gyser film, den er (måske) stadig Rated-R og Josh Boone vil gerne promovere den som hans egen film. Det burde være en homerun. Desværre blev filmen fanget i fusionen mellem Disney og Fox, og nu er det lidt usikkert, hvad vi får. Disney har nemlig ikke for mode for at lave, så mørke og edgy superheltefilm. Derudover vil de gerne starte deres egen X-men serie, så The New Mutants noget, som bare skal overstås for Disney.

The New Mutants er en spin-off på X-men. Det er en yngre gruppe af mutanter, der ikke kender det fulde potentiale af deres kræfter endnu. I tegneserien er de stadig ledet af Professor X, men det ser ikke ud til, at vi får ham at se i denne film. På et tidspunkt skulle James McAvoy have været en del af projektet, men det blev skrottet.

Dette ligner mere en origin-historie for The New Mutants, hvor de ender med at blive et hold til sidst. Det ser ud til at filmen fokuserer på Danielle Moonstar, som går under navnet Mirage og spilles af Blu Hunt. Hendes kræfter består i, at hun kan få dig til at se det, som du frygter allermest, men også gode ting.

Da den første trailer, som udkom for snart flere år siden var fokus på Maisie Williams, der ser meget ung ud i filmen fordi den blev filmet i start af 2017, da hendes popularitet var højest. Hun spiller Rahne Sinclair, der går under navnet Wolfsbane, og som har svært ved at accepterer, at hun kan blive en ulv i forhold til hendes religøse baggrund.

I tegneserien er The New Mutants en del af Charles Xaviers skole, men her er de på et hospital, hvor det ser ud til, at de er fanget som eksperimenter. Det er instruktøren Josh Boones eget valg, fordi han gerne ville lave en gyser film i superhelte genren.

Da Disney og Fox fusionerede opstod, der en strid om filmen, og de lavede en masse re-shoots. Fra de seneste screeninger, ved vi dog at alle re-shoots er skrottet og Josh Boone fik lov til at vende tilbage til det meste af hans oprindelig materiale. Disney forsøgte at kæde filmen sammen med deres Marvel Cinematic Universe, men det ser ud til at den plan er droppet, og de nu bare prøver at få mest muligt ud af filmen.

Sidder du med forhåbninger om, at Fox fortsætter med at lave r-rated superheltefilm, så vil jeg ikke skrue mine forventninger for højt op. Disney er control-freaks. De vil gerne ramme den brede og sikre målgruppe, hvor de ikke rammer nogle kontroverser, og hvor de har fuld kontrol over produktet. Muligheden for en mere edgy og vovet stil er det, men det virker mere sandsynligt, at de forsætter med produktionen af superheltefilm i deres egen stil fra MCU.

Og det betyder vi skal vinke farvel til film som Deadpool, der går all-in.

Se den nye trailer her

Spread the love

Anders

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.