MovSer

All about movies and series

Se trailer til Big Time Adolescence Se trailer til Big Time Adolescence
Pete Davidson og Machine Gun Kelly klar i ny seriøs indie film. Se traileren her! Se trailer til Big Time Adolescence

Big Time Adolescence har været lang tid undervejs. Denne amerikanske komedie er Jason Orleys debut som instruktør, men det mest interessante er castet, som består af SNL komikeren Pete Davidson, Machine Gun Kelly (Colson Baker), Jon Cryer og unge Griffin Gluck.

Filmen handler om en ung teenager, Mo, der vælger at hænge ud med hans søster ekskæreste Zeke i stedet for venner på hans egen alder. Mo ser op til Zeke, der ikke har nogen retning i livet, han drikker, både ryger og sælger hash, og han er en dårlig indflydelse på Mo.

Selvom filmen er en komedie behandler den seriøse emner som rollemodeller, svigt, kærlighed og at blive voksen. Noget som står castet meget nært specielt Pete Davidson og Machine Gun Kelly. Det er ikke en stor Hollywood produktion, men tegner sig til at blive en af de film, man er nød til at se en gang – baseret på rygterne.

Filmen er købt af Hulu, som er igang med forsøge at tage lidt af markedsandelen fra streaming giganter som Netflix og HBO. Den har premiere den 20. marts.

Spread the love

Anders

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.