MovSer

All about movies and series

Se trailer til Wes Andersons næste film Se trailer til Wes Andersons næste film
Se traileren til Wes Andersons nyeste film The French Dispatch lige her Se trailer til Wes Andersons næste film

Wes Andersons næste projekt The French Dispatch ligner en typisk Wes Anderson film med masser af visuel stil og skæve dialoger. Filmens fulde navn er ‘The French Dispatch of the Liberty, Kansas Evening Sun’ og er en dramatisk komedie, der handler om en amerikansk journalist i Frankrig, som laver et magasin, der hedder The French Dispatch.

Filmen handler ikke om den frie presse og ytringsfrihed, men om at skrive om lige præcis det du vil og som du vil ligegyldigt, hvad andre synes. Filmen er et miks af rigtige personer og fiktive historier, og den er blevet beskrevet som et kærlighedsbrev til journalisters. Skabt ud af Wes Andersons kærlighed til The New Yorker et ægte magasin, der stadig udgives, så er der helt sikkert en spændende historie at se frem til.

Stilmæssigt minder filmen meget om Wes Andersons, The Grand Budapest Hotel, som på somme måde har et symetrisk visuelt udtryk og masser af skæve dialoger. The French Dispatch virker dog til at byde endnu mere kaos indenfor i Wes Andersons univers.

Filmen har premiere den 24 juli 2020 og består af et kæmpe cast af stjerner som Tilda Swinton, Frances McDormand, Bill Murray, Jeffrey Wright, Adrien Brody, Benicio del Toro, Owen Wilson, Léa Seydoux, Timothée Chalamet, Lyna Khoudri, Steve Park, og Mathieu Amalric.

Spread the love

Anders

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.