MovSer

All about movies and series

Se traileren til Narcos: Mexico sæson 2 Se traileren til Narcos: Mexico sæson 2
Vær den første til at se traileren til Narcos: Mexico sæson 2! Se traileren til Narcos: Mexico sæson 2

Narcos var en kæmpe succes, der levede i 3 sæsoner. Netflix valgte derefter at lave en spin-off serie, der hed Narcos: Mexico, der følger Guadalajara kartellet. Historien i Mexico blev ikke modtaget helt så godt som den originale serie, men forsætter nu. Se traileren til sæson 2 nederst i artiklen.

Diego Luna som Miguel Ángel Félix Gallardo ‘El Padrino’ blev rost til skyerne og den tragiske historie om Kiki Camarena spillet af Michael Peña, der kom helt tæt på kartellet gav serien dybde og følelse. Den ekstreme vold som kartellerne udøvede kom for alvor tæt på i Narcos: Mexico.

Nu er traileren til Narcos: Mexico sæson 2 landet. I første sæsons afslutning blev det afsløret, at seriens fortæller er Scoot McNairy som agent Walt Breslin. Han ledede operation Layenda, der skulle fange dem, som havde tortureret og dræbt Kiki Camarena, og det bliver omdrejningspunktet i sæson 2.

Mere ved vi ikke endnu, men det bliver garanteret vildere og voldligere. Serien foregår i 80’erne og bevæger sig ind i 90’erne, hvor vi rammer en af de mest blodige periode i Mexico kartellernes historie.

Se traileren her! Serien har premiere den 13. februar på Netflix. Glæder du dig til sæson 2?

Spread the love

Anders

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.