MovSer

All about movies and series

Se Vin Diesel i “Bloodshot” trailer! Se Vin Diesel i “Bloodshot” trailer!
Vin Diesel er klar med ny Comic franchise som "Bloodshot Se Vin Diesel i “Bloodshot” trailer!

Man må jo nærmest være død, hvis man ikke har indset at tegneserier på film er det hotteste hotte. Så kan det godt være at Martin Scorsese bitcher som en gammel mand over det, men han kunne da bare have undgået at hoppe fra “Joker” projektet og selv løbet med den sikkert kommende Oscar sejr?

Nå, nu har den Shakespear uddannede skuespiller, ups jeg mener DØRMAND uddannede “skuespiller” Vin Diesel gjort sit første forsøg på et Comic book franchise.

Valget er gået på figuren “Bloodshot” som hverken er Marvel eller DC, men derimod et stykke Comic book fræs fra Valiant Comics. Man skal nok være større nørd eller daglig “Fantask” kunde for at have stiftet bekendtskab med “Bloodshot”, men det er jo i disse dage ingen hindring for BIG box office!

Filmen vil få dansk premiere 20. februar 2020.

Diesel Drønet Vin er i øvrigt i disse dage fuldt beskæftiget med hans mest kendte signatur roller.

22. maj 2020 dukker han atter op i rollen som Dominic Toretto iført både stram undertrøje og biler med større muskel udvidelse end hans overarme i “Fast & Furious 9, og 2. april 2021 bliver hele historien så afsluttet i “Fast & Furious 10”. Nr. 9 bliver altså en “cliffhanger” med fuld afslutning i nr. 10. Dette er jo tidligere blevet bevist at dette er vejen “to go”.

Der har længe ulmet i sladderpressen om hadske bemærkninger og testeron bitcheriger mellem de to macho drøn Vin Diesel og Dwayne Johnson, og netop Mr. Johnson er pt. ikke at finde på rollelisten i de kommende “Fast & Furious” film.  En anden tidligere wrestler er dog kommet ind fra højre og det er John Cena. Men har han “starquality” som Dwayne Johnson?

“Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw” som jo netop er med Mr. Johnson, har i disse dage formået at omsætte for knap 760 millioner dollars, så deres indbyrdes franchise krig kan sikkert fuldt begynde.

Vin Diesel vender også senere tilbage i rollen som Xander Cage i “XXX 4”, men indtil da kan vi more os til den nye trailer “Bloodshot” hvor Diesel bla. som sagt får blæst sit ansigt af.

Dwayne Johnson har sikkert lagt den på repeat.

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.