MovSer

All about movies and series

Sidste Fast & Furious: Hobbs & Shaw trailer Sidste Fast & Furious: Hobbs & Shaw trailer
Så er den sidste trailer her til Fast & Furious: Hobbs & Shaw filmen. Det hele tegner rigtig godt, for der er uden tvivl... Sidste Fast & Furious: Hobbs & Shaw trailer

Så er den sidste trailer her til Fast & Furious: Hobbs & Shaw filmen. Det hele tegner rigtig godt, for der er uden tvivl skruet op for de overdrevne actionscener, som vi kender dem fra Fast & Furious franchiset. Der er ingen overraskelser i traileren, hverken hvad angår plot eller actionscener.

Luke Hobbs (Dwayne Johnson) og Deckard Shaw (Jason Statham) samspil som vi kender det fra tidligere FF film, virker ud fra traileren, til at fungere glimrende. Det bliver i hvert fald spændende at se, om filmen kan leve op til vores forventninger.

Om filmen;

Da den cyber-genetisk forstærkede anarkist Brixton får fingre i et dødbringende biologisk kampmiddel, der kan forandre menneskeheden for altid – og i den forbindelse får en ellers kompetent og frygtløs tidligere MI6-agtent, som tilfældigvis er Shaws søster, i fedtefadet – bliver de to ærkefjender nødt til at bilægge deres stridigheder og samarbejde om at få skovlen under den eneste mand, som måske er barskere, end de er.

Er det en film I glæder jer til og hvorfor?

Premiere 1. August 2019

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.