MovSer

All about movies and series

Spider-Man tjener masser af penge Spider-Man tjener masser af penge
Spider-Man: Far From Home er en super-succes for Sony, både når det kommer til anmeldelser og indtjening. Filmen er så stor en pengesucces, at... Spider-Man tjener masser af penge

Spider-Man: Far From Home er en super-succes for Sony, både når det kommer til anmeldelser og indtjening. Filmen er så stor en pengesucces, at den nu er blevet Sony’s bedst indtjenende film nogensinde. Tidligere sad den rekord solidt på James Bond filmen Skyfall fra 2012.

Spider-Man: Far From Home har tjent mere end 1 milliard dollars på verdensplan. I Kina er filmen kun overgået af Avengers: Endgame i år og det er den mest indbringende Spiser-Man film nogensinde på verdensplan. Lokalt i USA er filmen dog stadig overgået af den ‘Originale’ Spider-Man film med Toby Maquire i hovedrollen som Peter Parker.

Tom Holland og Zendaya kommer dog ikke til at overgå Avengers: Endgame, det løb er kørt. Men de må sammen med Sony alligevel sidde og gnide i deres små hænder velvidende om, at alle har skrevet kontrakt for minimum fem Spider-Man film.

Spread the love

Anders

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.