MovSer

All about movies and series

74 årige Sylvester Stallone har ingen planer om at drosle ned og er "in talks" til bl.a mere "Rambo", "Expendables 4" men også gensyn...

Med femte del af vores krønike om vietnam veteranen John Rambo i fuld rotation på biograflærrederne verden over, har vores gamle actionhelt ikke tænkt sig at sætte parkeringskiven på pensionstilværelsens rolige vej lige foreløbig.

Han er pt. på tale med selveste Robert Rodriguez som instruktør, omkring en tv-serie omhandlende Sylvester Stallones gamle kending “Cobra”, som han iførte sig med tandstikker, Ray Ban solbriller og pizza spisning med saks, tilbage i 1986. I filmen medvirkede også danske Birgitte Nielsen med flot firser paryk og 8 cm højere kropsideal, som han som bekendt senere (for)giftede sig med.

Han har dog også været forbi Kurt Russell og inviteret ham indenfor til lidt mere “Tango & Cash”, som de gjorde det, iført b.la. med dametøj, tilbage i 1989. Filmen var ligesom “Cobra” en begrænset succes som bio, men har siden fået nyt liv via Dvd, Blu Ray og streaming. Russell har dog udtalt at han føler sig for gammel til rollen, men måske Stallone i stedet skal lave sin buddy cop opfølger med Jackie Chan, Mel Gibson eller -gisp- Will Smith?

En sjette del af “Rambo” er også på tale og Stallone har i den forbindelse udtalt at det denne gang vil være “mod alle”, da hans sidste livsgnist gik bort i dette års “jeg hader mexicanere på linie med Donald Trump”- filmen “Rambo: Last blood”.

Desuden skulle castingen så småt være begyndt til “Expendables 4”

Håber ikke vi får: “Rhinestone 2: Hell’s Country”, “Totally over the Top” og “The Oscar goes 2: Oscar” eller er det bare mig? “Demolition Men”?

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.