MovSer

All about movies and series

Stallone lover stærk grafisk vold, ulækre billeder, stofmisbrug og grimme gloser i “Rambo 5: Last blood” Stallone lover stærk grafisk vold, ulækre billeder, stofmisbrug og grimme gloser i “Rambo 5: Last blood”
Sidste trailer ude inden den danske premiere dato 19. september på "Rambo 5: Last blood", der lover blodig grindhouse underholdning. Stallone lover stærk grafisk vold, ulækre billeder, stofmisbrug og grimme gloser i “Rambo 5: Last blood”

Så nærmer vi os med hastige knivstik premieredatoen for vores traumatiserede Vietnam veteran John Rambo´s femte opus: “Rambo 5: Last blood”, som skulle indfinde sig på dansk jord 19. september.

Sylvester Stallone debuterede med hans anden ikoniske rolle efter “Rocky”, tilbage i det herrens “New Romantics” år 1982 med filmen: “First blood”, hvoraf navnet “Rambo” som bekendt IKKE indfandt sig.

Det skulle blive en stor succes, men det var med seriens anden del i serien med titlen “Rambo II” fra 1985 der sammen med “Rocky 4” fra samme år, skulle sende Sly med kometfart mod stjernerne.

I 1988 kom den 2-stjernede “Rambo 3”. Men fjerde del, der blot kom til at hedde “Rambo” fra 2008, var tæt på at levere samme kvalitet som “First Blood”. “Rambo” var instrueret/skrevet af Sylvester selv og bød på grusomme scener med blod og vold, som var man til skue på en kannibalfilm.

Sådan noget forpligter jo. Måske derfor at grindhouse instruktøren Adrian Grunberg har fået det grønne kort til seriens femte del? Grunberg har tidligere instrueret Mel Gibson i den underholdende time waster “Get the gringo” fra 2012.

Ser man den spritnye trailer til Rambos femte del, vil man også hurtig kunne skabe sig et indblik i det selvforherligende voldsorgie, med brug af armbrøst, kugler og rævefælder. Ligner lidt et nyt riff på Sam Peckinpahs “Køterne”?

Glæder vi os eller skal John Rambo pensioneres og begraves med Ronald Reagan?

Selv siger Sly at der sagtens kan komme flere Rambo fortællinger, da han fik ideerne til filmen for over 10 år siden.

En kommende “Expendables 4” er også på vej, måske her vi endelig får et titan opgør med Steven Seagal?

Se den nyeste trailer her og hyg dig med andet guf i samme stil:

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.