MovSer

All about movies and series

Star Trek vender tilbage både på lærredet og i hjemmebiografen. Star Trek vender tilbage både på lærredet og i hjemmebiografen.
Patrick Stewart, Chris Pine og Sci-fi legenden Spock er alle på vej til at føre dig tilbage til ukendte galakser. Star Trek vender tilbage både på lærredet og i hjemmebiografen.

Hollywood studierne Paramount er ved at være klar over at Star Wars krigen nu endelig er ved at få sin afslutning med “Rise of Skywalker” 18. december dette år og de er derfor, ligesom CBS Television studios, i fuld færd med at få os til at “glemme” alt der ligner Star Wars.

Således er en ny Star Trek film nu endelig “in the works”, efter mange opstarts vanskeligheder bla. med udskift af flere instruktører og manuskriptforfattere.

Nu ser det dog ud til at Paramount har truffet sit valg til fjerde del af den seneste version af biograf serien, der som bekendt debuterede med “Star Trek” fra 2009. Filmen blev en stor succes både for nye og gamle fans, men også økonomisk med over 385 millioner dollars i box office.

Valget til instruktørstolen er gået til Noah Hawley. Han har tidligere stået som ankermand på tv-serierne “Legion” og “Fargo”, og er altså en vaskeægte “auteur”, hvilket sikkert er godt for franciset.

Manuskriptforfatterne Patrick McKay og John D. Payne har fået ansvaret for at køre historien i sikker rum hangar. De er pt. i fuld gang med Amazon´s stort anlagte “Ringenes Herre” tv-serie, som indtil videre har kostet over 1 milliard(!!! )dollars at få opstartet.

Det forventes at både Chris Pine og Zachary Quinto vender tilbage i rollerne som henholdsvis Captain James T. Kirk og sci-fi legenden Spock. Chris Pine skal vi dog først få genset i rollen som Steve Trevor, når “Wonder Woman: 1984” får premiere 5. juni 2020. Thor himself Chris Hemsworth skulle også vende tilbage som George Kirk.

De to første film i serien “Star Trek” fra 2009 og “Star Trek: Into Darkness” fra 2013 blev begge instrueret af J.J. Abrams, der jo som bekendt for rigtige trekkies, joinede “the Darkside”. Dette gjorde han, da han gik over til fjendens linier med “Star Wars: The Force Awakens” fra 2015 og den nu kommende, fanbase reddende: “Star Wars: Rise of Skywalker”.

Han har dog lovet Paramount at komme tilbage som producer på projektet.

Tredje del af franchiset “Star Trek Beyond” fra 2016 nåede “kun” at omsætte for over 333 millioner dollars modsat “Star Trek: Into Darkness”´s over 467 millioner dollars.

Denne “skandale” stod instruktør Justin Lee for. Han er senere flygtet tilbage til “Fast & Furious” franciset, og står for de kommende kapitler: 9 & 10. Han er også manden der senere skal få nyt liv i “Bourne” franciset.

Mens vi venter på at enterpriset skal lette, kommer CBS Television Studios til vores Star Trek sult undsætning:

Næste år, nærmere præcist for amerikanske tv-seere 24. januar 2020, dukker 79 årige Sir Patrick Stewart nemlig tilbage til éen af hans største signatur roller: nemlig som Captain Jean-Luc Picard.

Serien kommer til at hedde “Star Trek: Picard” og kommer med taglinet: “The End is only the Beginning” til at omhandle om vores kære (døende?)Captains videre eventyr.

Serien skulle blive en direkte efterfølger til “Star Trek: Next Generation” tv-serien som kørte i perioden 1987-1994 og nåede op på 176 episoder.

Quentin Tarantino har tidligere udvist interesse i en såkaldt Rated-R version af franciset. Dette ligger stadig med åbne kort for Paramount, der stadig er åbne for en sidehistorie udgave til “Grindhouse” crowded. Intet er dog klarlagt, til sikkert stor skuffelse for Tarantino fans.

88 årige William Shatner må være stolt. Hans medvirken i den originale Star Trek serie debuterede i 1966. Men der siges jo også at universet er i konstant udvikling.

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.