MovSer

All about movies and series

Star Wars 8 har fået sin titel Star Wars 8 har fået sin titel
Disney har for tiden bragende succes med Star Wars. Både The Force Awakens og Rogue One har tjent styrtende med penge og er blevet... Star Wars 8 har fået sin titel

Disney har for tiden bragende succes med Star Wars. Både The Force Awakens og Rogue One har tjent styrtende med penge og er blevet godt modtaget af fans og anmeldere.

Disney har tidligere meldt ud at, der kommer en Star Wars film hvert år skiftende mellem en main-series film og en spin-off titel. Den næste spin-off film kommer til at fokusere på Han Solo og hans baggrund mens episode 8 er en direkte efterfølger til episode 7, The Force Awakens.

Nu har episode 8 så endelig fået sin titel, hvilket bliver ‘The Last Jedi’. Dette er lige blevet offentliggjort på den officiale Star Wars Twitter:

Filmen får premiere i december 2017 mens den næste spin-off film kommer ud i 2018.

Glæder du dig til denne film og hvad synes du om titlen?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.