MovSer

All about movies and series

Stranger Things sæson 4 trailer Stranger Things sæson 4 trailer
Se traileren til Stranger Things sæson 4! Er Hopper stadig i live? Stranger Things sæson 4 trailer

Stranger Things er en underholdende serie. Niveauet er dog faldet lidt efter sæson 2, men det er stadig værd at se. I sæson 3, så vi Eleven, Mike, Dustin og alle de andre blive teenagere, opleve den første kærlighed og kæmpe for deres venskab. StarCourt Mall i Hawkins var omdrejningspunktet i sæson 3, og det var også der at russerne havde oprettet en hemmelig undergrundsbase.

I sæsonfinalen til sæson 3 ser vi to store ofre. Billy, Maxs storebror, som havde været besat af The Mind Flayer ofrede sit liv for at rede Eleven fra monstret og Hopper, Elevens ‘far’ ofrede sig selv for at lukke portalen til ‘the up side down’.

I traileren til sæson 4, som du kan se herunder, er vi på en russisk base et meget koldt sted, hvor der er går soldater rundt, mens straffefanger bygger en jernbane. Her ser vi, at Hopper ikke døde, da han ofrede sig selv.

Det ser ud til at seriens skabere The Duffer Brothers er fast besluttet på at tage kliché vejen og lade russerne være den ultimative skurk.  Vores hovedpersoner er nu ‘voksne’ teenager, Hvem skal de kæmpe i mod? Og hvordan har de håndteret tabene fra sæson 3? Hvad tror I der kommer til at ske?

Se traileren her! Følger Netflix deres produktionsplan, så kan vi forvente at sæson 4 får premiere til oktober.

Spread the love

Anders

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.