MovSer

All about movies and series

Supergirl dukker for første gang op i superhelte spækket `Flash´ film. Men hvem er castet? Supergirl dukker for første gang op i superhelte spækket `Flash´ film. Men hvem er castet?
Det er netop blevet afsløret at DCEU universet i den kommende `Flash´ film har fået endnu en "guest star" på programmet, og denne er... Supergirl dukker for første gang op i superhelte spækket `Flash´ film. Men hvem er castet?

Foto: SyFy Wire

Andy Muscheitti´s kommende `Flash´ film er allerede et superheltespækket “happy meal” af superhelte, som udover naturligvis The Flash/Lynet selv, består af hele to Batman(Batmen?) i Michael Keatons og Ben Afflecks udgaver. Filmen skulle få sin premiere 4. november 2022.

Og nu er det netop blevet afsløret at DCEU universet i denne film har fået endnu en “guest star” på programmet, og denne er ingen ringere end “The Man of Steels” kusine, nemlig Supergirl.

Lidt terperi:

Supergirls rigtige navn er Kara Zor-El og hun gjorde sin første optræden i Action Comics # 252 (maj 1959). Meningen var at kreere et helt nyt kvindelig modstykke til Superman. I det originale nummer har hun blondt hår, og hendes kostume er blå og rød som Supermans; faktisk ligner det meget den uniform, som skuespillerinden Helen Slater senere ville bære i 1984-trash filmen af samme navn. Tidlige genoptryk af denne historie viser hende sjovt nok med rødt hår og et orange og grønt kostume for at forhindre(?) læsere i at forveksle hende med den nuværende Supergirl-karakter. Meget senere blev historien igen genoptrykt i sin oprindelige form.

Reaktionen på Supergirls første optræden dengang var enorm, med tusindvis af positive breve, der strømmede ind i DC Comics kontorer.

På Jorden erhverver Kara/Supergirl kræfter identiske med Supermans og vedtager den hemmelige identitet af Linda Lee, en beboer i Midvale Orphanage. Hun skjuler sit blonde hår under en brunette paryk og fungerer kun som Supergirl i hemmelighed på Supermans anmodning, indtil hun efter hans mening kan få tilstrækkelig kontrol med sine kræfter – og visdom til at bruge dem korrekt.

Foto: Screenrant

Rollen til den blonde superheltinde i filmen er allerede blevet besluttet.

Hun vil blive spillet af skuespillerinden Sasha Calle, der tidligere har inkasseret en Daytime Emmy nominering for sit arbejde på den langvarige sæbeopera `The Young and the Restless´.

It-filmskaber Andy Muschietti er som sagt manden bag kameraet til den længe ventede Flash-film, og han udsendte fornyeligt en officiel erklæring omkring søgningen for at finde den rigtige Supergirl:

“Jeg så mere end 400 prøver fra USA, Argentina, Brasilien, Mexico, Colombia . Talentpuljen var virkelig fantastisk, og det var meget svært at træffe en beslutning, men vi fandt endelig en skuespiller, der næsten var bestemt til at spille denne rolle.”

Sasha Calle har været på The Young and the Beautiful i årevis, i alt i over 200 episoder, men uanset hvad der vil ske med hendes karakter Lola Rosales, vil hun snart være iført et væld af superkræfter.

Det vides stadig ikke om hun får selskab af “fætter” Henry Cavill, men skal vi ikke lige mindes den originale “klassiker” fra 1984?:

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.