MovSer

All about movies and series

Sylvester Stallone er en “sand haj” i ny `Suicide Squad´ trailer. Se den her, bid for bid! Sylvester Stallone er en “sand haj” i ny `Suicide Squad´ trailer. Se den her, bid for bid!
Den kommende `Suicide Squad´ har fået sin første trailer, og en kendt "bokser" dukker op her. Sylvester Stallone er en “sand haj” i ny `Suicide Squad´ trailer. Se den her, bid for bid!

Foto: Diario DeMallorca

74-årige Sylvester Stallone har i en sand menneskealder været en sand “haj” til at spille antihelte, fra Rocky Balboa over John Rambo til Judge Dredd.

Nu giver han den lige en “tand” mere, denne gang i en “voice-over” rolle og før du siger `Shrek 5´, skal det lige afsløres at det bliver i en vaskeægte Rated-R rolle. Sly har nemlig fået æren at spille King Shark i James Gunns opkommende `The Suicide Squad´ reboot.

Et bevis? Værsgo, en ny trailer er landet:

Ja gode gamle Sly må siges at kunne udvise en god gammeldags “midterskilning” til de corona ramte frisører verden over, eller hvad?

Men hvem er så King Shark?:

Well, King Shark aka Nanaue som han også kaldes, dukkede første gang op i Superboy # 9 som udkom i 1994, efter en kort cameo i Superboy # 0. Gennem hele hans tegneserie opvækst troede mange, at han var et muteret menneske. Det var dog først i fortællingen Aquaman: Atlantis sværd, at han blev bekræftet som søn af en hajgud og en menneskelig kvinde. Og da han har dna fra en haj, ses han derfor ofte spise mennesker.

Han sluttede sig faktisk til Suicide Squad-tegneserierne i samme periode som han blev introduceret, primært i Superboy # 15 bladet. Han har siden dukket op igen, for siden at blive en en slags grundpille i Aquamans forskellige serier. I den nye såkaldte 52-æra, gik han fra at være en “Humanoid Great White” til en “Humanoid Hammerhaj”.

The Suicide Squad får en såkaldt simultan release 6. august i år, i de biografer der til den tid er åbne og på HBO Max/Nordic.

1996´s Suicide Squad i det såkaldte “Ayer cut” kommer IKKE!

Det såkaldte Zack Snyder Cut af `Justice League´ er jo som bekendt blevet et større samtale emne verden over, med voksende fanbase og kritiske ryster, men måske vigtigst af alt er det blevet et vaskeægte HIT på HBO Max i den nyrestaurerede 4 timers version.

Derfor har Suicide Squad fans verden over nærmest også forventet at 1996 udgaven også skulle få sin “genopstandelse” i et såkaldt “Ayer Cut”, men det har Warner Bros. nu officielt været ude og drømme-brandslukke hos alverdens fans.

Således har WarnerMedia Studios CEO Ann Sarnoff udtalt til Variety:

“We won’t be developing David Ayer’s cut.”

Ja klar besked må der hermed siges. David Ayer har også fornyligt været ude at tweete at de såkaldte 39 minutters fraklip med Jared Letos Joker, er pure opspind, så – øv – “There you have it fanboy!”.

Biografcuttet af 2016´s oprindelige `Suicide Squad´ får “repremiere” på HBO Max samme dato som den kommende aktuelle ´Suicide Squad´, nemlig 6. august.

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.