MovSer

All about movies and series

Sylvester Stallone er utilfreds over, at han ikke har ejerskab over hans Rocky franchise og ej heller har fået nogen årlig royalties fra filmene....

Sylvester Stallone er utilfreds over, at han ikke har ejerskab over hans Rocky franchise og ej heller har fået nogen årlig royalties fra filmene. Dette fortæller han i et langt interview med Variety, som bringer nyheden om hans utilfredshed.

Stallone der både skrev, instruerede og spillede hovedrollen som Rocky Balboa, har dog tjent flere millioner dollars af alle filmene og af selve den første Rocky film tjente han også procenter af overskuddet – hvilket ikke er helt skidt, da filmen indtjente 230 millioner dollars, med et budget på lige over en million dollars. Han har i snit fået ca 12 millioner dollars pr. Rocky film (inklusiv Creed filmene), hvilket ikke er en dårlig løncheck.

Det er dog ikke bare lønnen, som Stallone er utilfreds med. Han er nemlig utilfreds med, at han ikke har ejerskabet og dermed også går glip af de årlige royalties, som i tidens løb har løbet op i store beløb. Dette er noget som han gerne ville have efterladt til sine børn.

Irwin Finkler som var producer på Rocky og andre associeret med Rocky filmene, kan dog ikke forstå Stallone’s utilfredshed. Da de mener han er blevet betalt ganske godt for alle film.

Det er dog sikkert, at da Stallone solgte filmen til producerne Winkler og Chartoff, så tog de en chance og en endnu større chance ved at lade Stallone spille hovedrollen.

Rocky franchiset har totalt tjent 1.73 millarder dollars, på et samlet budget på ca. 210 millioner dollars.

Hvad synes I? Kan Stallone tillade sig at være utilfreds?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.