MovSer

All about movies and series

Teaser til Fast and Furious animationsserie! Teaser til Fast and Furious animationsserie!
Det er ikke kun Fast and Furious Spin-off filmen Hobbs and Shaw vi får fra det underholdende franchise! Der er mere på tapetet! For... Teaser til Fast and Furious animationsserie!

Det er ikke kun Fast and Furious Spin-off filmen Hobbs and Shaw vi får fra det underholdende franchise!

Der er mere på tapetet! For nu er der endelig kommet en lille teaser, fra den kommende Netflix original, der står til at gå i luften engang i år. Teaseren til animationsserien, der har fået navnet; Fast and Furious: Spy Racers, blev vist på the Annecy International Animated Film Festival for leden dag. Dette er selvfølgelig en lille teaser, og viser ikke andet end et visuelle look som DreamWorks Animation har lavet.

Jeg er dog meget glad for, at det kan virke til, at man umiddelbart har fokus på det med biler og races. Men det bliver spændende at se den første rigtig trailer, så vi kan få et rigtig indtryk af, hvad vi har i vente.

FF franchiset passer ganske godt til animations verden. For selv om at filmene ikke har holdt sig tilbage med umulige og sjove stunts. Ja, så er der ved animation en mulighed for at tage det et skridt videre. Dette selv om filmene har taget det meget langt hidtil.

Undertegnede glæder sig dog til denne animation serie, også selv om at det er en Netflix original.

Hvad tænker I om en Fast and Furious animationsserie?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.