MovSer

All about movies and series

Tenets “corona-salg” får skubbet Wonder Woman og Candymans releasedatoer. Tenets “corona-salg” får skubbet Wonder Woman og Candymans releasedatoer.
"Neeeeeejjjjjj", syntes Gal Gadot at skrige, for Wonder Woman: 1984 er nu blevet udskudt og bliver nu en "jule-film" med releasedatoen af 26. december.... Tenets “corona-salg” får skubbet Wonder Woman og Candymans releasedatoer.

“Neeeeeejjjjjj”, syntes Gal Gadot at skrige, for Wonder Woman: 1984 er nu blevet udskudt og bliver nu til en “jule-film” med releasedatoen af 25. december. Horrorfilmen Candyman skubbes ligeledes, dog til ukendt dato.

Warner Bros. tog som bekendt en kæmpe chance, da de for nogle uger siden udgav Christopher Nolans Tenet i de Corona ramte biografer. Billetsalget på denne har dog ikke været “blockbuster” prangende med “kun” omkring 20 millioner i USA indtjente dollars, over knap en uges omsætning og 150 millioner dollars indtjent globalt.

Tenet skal indbringe Warner Brothers 1 milliard dollars for et “break even”, da filmens budget er på over 400 millioner dollars. Det har nu fået filmstudiet til at udskyde deres næste blockbuster, nemlig Patty Jenkins Wonder Woman: 1984. Filmen får dermed rykket dens premieredato af 2. oktober.

Tanken er, at det både skal give ‘Tenet’ plads til at indtjene så mange penge som muligt over en længere periode, da særligt det amerikanske publikum endnu holder sig fra biograferne. Dette er primært grundet at de største markeder, New York og Los Angeles stadig holder “biograflukket”. Samtidig er forhåbningen, at det globale biografmarked vil være bedre stillet til december.

I samme ombæring har Universal Studios meddelt, at de vil udskyde deres ventede gyserfilm Candyman, et remake af filmen af samme navn, som produceres af Jordan Peele. Filmen er instrueret af Nia DaCosta, der som bekendt med denne film fik scoret jobbet til den næste Captain Marvel film.

Warner Bros. har senere en anden ventet film på plakaten til december, nemlig Denis Villeneuves Dune, der er planlagt til biografpremiere 17. december. Hvis den notoriske andenbølge af coronavirussen rammer, er det dog ikke utænkeligt, at både ‘Dune’ og ‘Wonder Woman 1984’ igen må rykkes til 2021.

Så det er altså ikke nu du skal planlægge at blive biografejer, kære TheMovser læser!

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.