MovSer

All about movies and series

The Big Lebowski spin-off The Big Lebowski spin-off
Se traileren til The Jesus Rolls, The Big Lebowski spin-off The Big Lebowski spin-off

The Jesus Rolls. Lige siden The Big Lebowski udkom for over 20 år siden, så har der været snak om at lave en spin-off film om Jesus Quintana en af Lebowskis bowling rivaler. John Tuturro stjal billedet i rollen dengang, og nu er han trukket i det lilla suit igen som både skuespiller og instruktør.

The Jesus Rolls handler om Jesus Quintana lige efter, at han er kommet ud af fængslet. Bliver han taget i en ugerning igen, så ryger han ind på livstid. Så selvfølgelig mødes han med sin gamle ven spillet af Bobby Cannavale, stjæler en bil og tager ud på en lille rejse. Handlingen er løst baseret på en gammel fransk film fra 1974, som hedder Les Valseuses også kendt som Going Places.

Både Christopher Walken, Jon Hamm, Audrey Tatou, Susan Sarandon og Pete Davidson har roller i filmen, så der er masser af kvalitet. Og ikke nok med det, så er hele projektet godkendt af Coen Brødrerne selv. De har altid sagt, at de aldrig vil lave flere film om The Big Lebowski, så det tegner godt. Om vi får nogle af de gamle karakterer fra The Big Lebowski at se ved vi ikke noget om, men vi kan altid krydse fingre.

Den længe ventede spin-off har premiere den 28 februar. Se traileren til The Jesus Rolls lige her.

Spread the love

Anders

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.