MovSer

All about movies and series

Med "The Flash" film datoen 1. juli 2022 får vi måske endelig svar på hvem der er hurtigst: Superman eller Lynet?

Vi har ventet længe, RIGTIGT længe, men ingen har ventet så længe som skuespilleren Ezra Miller!

Vi snakker naturligvis om hvornår alle os DC fans endelig kan få “The Flash”, eller på godt gammelt dansk: “Lynet”, op på det store lærred.

“The Flash” debuterede helt tilbage i 1940 og er således en af de “klassiske” DC superhelte, der nu først 1. juli 2022, for første gang kommer op på de store lærreder.

“The Flash” dukkede for første gang rigtigt op som tv-serie i 1990, men dedikerede fans vil nok mene at det først slog kegler med tv-serien af samme navn, der debuterede i 2014 med Grant Gustin i hovedrollen.

Ezra Miller debuterede som “The Flash” i Zack Snyder’s “Batman Vs. Superman: Dawn of Justice” fra 2016, herefter i David Ayer’s “Suicide Squad” fra samme år og tilbage til Zack Snyder, i hans lettere kontroversielle “Justice League” fra 2017. Alle gangene gik nogle af de pæneste ord netop til Ezra for hans version af “The Flash”.

Længe har vi, men nok mest Ezra Miller, været lidt usikre på fremtiden.

Men nu har DC og Warner Bros. altså udmeldt en releasedato, som sagt 1. juli 2022, og de har fået “It” instruktøren Andy Muschietti med på styrepinden. Så han skal altså skifte “Pennywise” ud med “verdens hurtigste mand”, hvilket vi glæder os til!

Ezra Miller har også rollen som Credence Barebone i “Fantastic Beasts” serien, så når tredje del er i hus, nærmere bestemt 12. november 2021, hopper han tilbage i sit røde kostume.

Forhåbentligt for fuld skrue!

 

 

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.