MovSer

All about movies and series

The New Mutants film stadig på vej? The New Mutants film stadig på vej?
Udkommer The New Mutants endelig? Og hvordan bliver resultatet efter næsten et års kamp imellem Disney og Josh Boone. The New Mutants film stadig på vej?

Jeg skrev om The New Mutants filmen for første gang tilbage i 2017. Det er snart tre år siden, at vi så den første trailer til den sidste X-Men film fra instruktøren Josh Boone. Nu har vi endelig fået et tegn på at filmen stadig eksisterer, og at den stadig er på vej.

Nyheden kommer fra instruktøren Josh Boones egen instagramprofil, som er verificeret. Det betyder at det ikke bare er spekulationer, men vi kan rent faktisk forvente at se en ny trailer den 6. januar 2020. På samme tid er det også blevet bekræftet at filmen får premiere den 3. april 2020.

At filmen udkommer i biografen er på ingen måde en selvfølge. På grund af den meget rodede produktion af filmen, har det været spekuleret at filmen ville blive udgivet direkte til streaming. Ikke underligt har problemet været, at filmen blev fanget i Fox/Disney fusionen.

Ud fra rygterne forlød det, at Disney var uimponeret af filmen og Josh Boone. Men de seneste screeninger af filmen har været Josh Boones version, og den er blevet modtaget af positive tilbagemeldinger.

Spread the love

Anders

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.