MovSer

All about movies and series

The Umbrella Academy Sæson 2 gået i produktion! The Umbrella Academy Sæson 2 gået i produktion!
Produktionen af den forholdsvis populære Netflix serie The Umbrella Academy, er nu gået i gang med sæson 2. Gerard Way der har skrevet tegneserien... The Umbrella Academy Sæson 2 gået i produktion!

Produktionen af den forholdsvis populære Netflix serie The Umbrella Academy, er nu gået i gang med sæson 2. Gerard Way der har skrevet tegneserien og som også var executive producer på den første sæson, har lige nu delt billeder på sin Instagram profil.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Gerard Way (@gerardway) den

Sæson 1 har været en forholdsvis stor succes og derfor har det også været kendt længe, at der er en sæson 2 på vej. Så det er glædeligt nyt at produktionen af sæson 2 er gået i gang. Kigger man på, hvornår det er mest sandsynligt, at sæson 2 får premiere, så vil vores bedste bud være maj/juni 2020.

Selv om at første sæson af The Umbrella Academy ikke var en mesterlig sæson, så var det alligevel en anderledes serie. Et velspillet cast, et lækkert visuelt look og bare en dejlig ny retning for tegneserie helte genren. Seriens største problem er dog, at den ikke helt kan finde ud af, om den vil være rigtig seriøs eller ej.

Hvilken retning plottet vil tage i sæson 2 ved vi ikke endnu. Den første sæson fulgte heller ikke Gerard Ways Tegneserie slavisk, så alle muligheder er åbne

Var I glade for den første sæson? Glæder I jer til sæson 2?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.