MovSer

All about movies and series

TheMovser præsenterer: Ren Trailer-Hell for et godt stykke ind i 2023! TheMovser præsenterer: Ren Trailer-Hell for et godt stykke ind i 2023!
TheMovser fået skrabet diverse titler, datoer og trailers frem, for igen at bilde os alle sammen ind at vi både har overblik og viden... TheMovser præsenterer: Ren Trailer-Hell for et godt stykke ind i 2023!

Foto: Rotten Tomatoes

Så er halvdelen af 2022 allerede “spildt” med hits og flops i cola fedtede biografer, 4K udgivelser og hos mere eller mindre lovlige streamingstjenester.

Men vi vil naturligvis alle kun have MERE og derfor har TheMovser fået skrabet diverse titler, datoer og trailers frem, for igen at bilde os alle sammen ind at vi både har overblik og viden om HVOR det sker og HVORNÅR det sker:

4. august 2022 i landets biografer:

Instrueret af: David Leitch

Brad Pitt, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Joey King, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Bad Bunny, Zazie Beetz

Bliver præsenteret som en fræk, stilfuld actionthriller baseret på en roman af den japanske forfatter Kōtarō Isaka. Følger en snigmorder (Brad Pitt), der forsøger at hente en mystisk dokumentmappe på, ja, et såkaldt kugletog fyldt med andre snigmordere, der ser ud at gøre det samme. Filmen er instrueret af David Leitch ( Deadpool 2 ) og har en all-star cast. KA-POW!?

11. august i landets biografer:

Anders W. Berthelsen, Mick Øgendahl, Jon Lange, Stephania Potalivo.

TheMovser siger: både pengene og de dårlige anmeldelser er hjemme!

18. august i landets biografer:

Instrueret af:  Jordan Peele
Medvirkende: Keke Palmer, Daniel Kaluuya, Steven Yeu

Jordan Peele må siges at være én af de mest interessante horror instruktører de seneste ti år og som forventet ved vi ikke meget om filmen, selvom dens første trailer afslører, at den vil foregå et sted i det amerikanske sydvest og centreret om en lille by, hvis indbyggere oplever en overnaturlig begivenhed i himlen ovenover. Filmen HAR allerede fået amerikansk premiere og den er allerede blevet et kæmpe hit!

25. august i landets biografer:

Kort men godt: Det bliver STORT det her!

16. september i landets biografer:

En David Bowie “Greatest Hits” af visuel sammensmeltning af ægte kunst. VI GLÆDER OS!

17. august på Disney+

Vi er SÅ klar! HULKe koret kan gå i gang!

22. august i danske biografer:

https://youtu.be/vakafwvCKOs

Selvfølgelig skal årets Cannes vinder ses! En moderne ´Det store ædegilde´? “Milo” fører an!

25. august i biografen og på Amazon Prime?:

Efter rollen som King Shark i James Gunns ´The Suicide Squad´ fra 2021, vender 75-årige Sylvester Stallone tilbage som aldrende superhelt og denne gang tager han kampen op mod selveste Pilou Asbæk!

31. august i landets biografer:

Instrueret af: George Miller
Medvirkende: Idris Elba, Tilda Swinton

Det er allerede nu syv år siden, at George Miller udgav action mesterværket Mad Max: Fury Road , men nu er han er endelig tilbage med… en romantisk fantasi!. Historien er centreret omkring en lærd kvinde i Istanbul, som møder en djinn, der tilbyder hende tre ønsker i bytte for sin frihed, med uventede konsekvenser. YESSS!

8. september 2022 på Disney+:

Instrueret af: Robert Zemeckis

Med b.la. Tom Hanks.

Den første af to højprofilerede Pinocchio – film, (den anden er Guillermo del Toros stop-motion-animerede film, der har premiere på Netflix i december) er Disneys “live-action”-genindspilning af deres klassiske animerede tilpasning af historien om drengen, der kommer til live og søger en måde at blive en rigtig dreng på. Tom Hanks påtager sig rollen som Geppetto, og Cynthia Erivo spiller den blå fe i denne eksklusive Disney+. Guillermo del Toros stop-motion-animerede film, der har premiere på Netflix i december har også fået en trailer:

Hvilken skal du se?

22. september i biografen:

Giver vist ´I løvens hule´ gigantiske baghjul!?

13. oktober i biografen:

Instrueret af: David Gordon Green

Medvirkende: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Nick Castle.

Instruktøren David Gordon Green og forfatterne Danny McBride og Scott Teems har med succes opstartet (er det et smart ord nu? genstartet, måske?) ´Halloween -serien med 2018’s ´Halloween, og baseret på dens modtagelse besluttede de at gå videre med ´Halloween Kills´ i 2021 for senere at afslutte en hel trilogi. Denne trilogi slutter nu med den passende titel ´Halloween Ends´, hvor Jamie Lee Curtis’ Laurie Strode formentlig vil besejre Michael Myers for altid?.

Samme dato i biografen:

20. oktober i biografen:

Instrueret af: Jaume Collet-Serra
Medvirkende:  Dwayne Johnson og Pierce Brosnan.

Så blev det “endelig” Dwayne Johnsons tur til at få afprøvet superhelte genren. Han giver den som den almægtige antihelt (og faktisk en nemesis til Shazam), der bliver løsladt fra sit fængsel efter 5.000 år og efter at have mødt Justice Society of America, skal beslutte sig for, om han vil spille pæn eller være en meget “grim” skurk.

2. september på Amazon Prime:

Verdens dyreste tv-serie opstartes. Hit eller går vi tilbage til Peter Jackson?

4. november i biografen:

Instrueret af: David O. Russell
Medvirkende: Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek, Zoe Saldaña, Anya Taylor-Joy, Michael Shannon, Taylor Swift, Mike Myers, Robert De Niro.

David O. Rusells(American Hustle/Silver Linings Playbook) seneste, er en fuldstændigt vanvittig stjernespækket affære, der foregår i 1930’erne og centrerer sig om en trio af gamle venner – Christian Bale, Margot Robbie og John David Washington – der bliver hoved mistænkte i en mordsag og skal arbejde sammen at opdage sandheden. Få kridtet skoene, det her bliver STJERNESPÆKKET!

10. november i biografen:

Instrueret af: Ryan Coogler
Medvirkende: Letitia Wright, Danai Gurira, Lupita Nyong’o, Angela Bassett, Winston Duke, Martin Freeman, Tenoch Huert

´Wakanda Forever´ skal følge op på Marvels ´Black Panther´ fra 2018 og filmen vil fokusere på det titulære kongerige, der sørger efter dets elskede leders død (den afdøde Chadwick Bosemans King T’Challa) og afværge en ny trussel i form af Namor (Tenoch Huerta), herskeren over en gammel undervandscivilisation. Vi siger én ting: SUBMARINER!

16. december i biografen:

Instrueret af: James Cameron.

Medvirkende: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Kate Winslet, Vin Diesel, Michelle Yeoh, Giovanni Ribisi, Stephen Lang.

Det har taget næsten et halvandet årti, men nu får vi endelig den for længst lovede opfølgning på James Camerons box office giga hit ´Avatar´. Sam Worthingtons Jake Sully og Zoe Saldanas Neytiri har nu en familie på Pandora, men da gamle fjender vender tilbage, er de tvunget til at evakuere og finde et nyt hjem. Kate Winslet, Michelle Yeoh og Edie Falco er blandt de nye tilføjelser til rollelisten.

21. december i biografen:

Instrueret af: David F. Sandberg
Medvirkende: Zachary Levi, Helen Mirren, Lucy Liu, Jack Dylan Grazer, Asher Angel Rachel Zegler, Adam Brody, Megan Goo.

Zachary Levi’s Shazam vender tilbage efter ´Shazam!´ fra 2019, sammen med sit teenage alterego Billy Batson (Asher Angel) og alle hans stedsøskende, som har taget deres superkræfter til sig. Men da nye skurke Kalypso (Lucy Liu) og Hespera (Helen Mirren) – også kaldet Atlas døtre – ankommer, skal børnene lære at arbejde sammen for at besejre dem. Ser lovende ud. Av for tømmermands-tv!

13. januar 2023 i biografen:

Instrueret af: JC Chandor
Medvirkende: Aaron Taylor-Johnso

Den klassiske Spider-Man skurk, der oprindeligt skulle optræde i Andrew Garfield Spider-Man- serien, før den blev afbrudt af Sony, springer endelig ud på det store lærred. Filmen vil blive instrueret af JC Chandor ( All Is Lost ,  Triple Frontier ), med Aaron Taylor-Johnson (der portrætterede Pietro Maximoff/Quicksilver i  Avengers: Age of Ultron ) der er sat til at spille karakteren.

17. februar 2023 i biografen:

Instrueret af: Peyton Reed
Medvirkende: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Jonathan Majors, Bill Murra

Paul Rudd & Co. er tilbage til runde tre af denne “lille” franchise, som lover nogle spændende castings valg: nemlig Jonathan Majors som superskurken Kang Erobreren og Bill Murray som… noget.

Og så dukker ´De Fantastiske fire´ endelig op efter rulleteksterne?

3. marts 2023 i biografen:

Instrueret af: John Francis Daley, Jonathan Goldstein
Medvirkende: Chris Pine, Hugh Grant, Regé-Jean Page, Michelle Rodriguez, Sophia Lillis, Justice Smith

Det evigt populære rollespil får en skinnende genstart efter 2000 floppet, takket være instruktørerne John Francis Daley og Jonathan Goldstein ( Game Night , 2015’s  Vacation ) og et all-star cast, der inkluderer Chris Pine, Michelle Rodriguez, Hugh Grant, Bridgerton breakout-stjernen Regé-Jean Side og mere.

17. marts 2023 i biografen:

James Wan vender tilbage til instruktørstolen for endnu en tur i Atlantis-verdenen og DC-superhelten Aquaman (Jason Momoa), som får selskab af Amber Heard ????(Mera), Patrick Wilson (Ocean Master) og Yahya Abdul-Mateen II ( Sort Manta).

24. marts 2023 i biografen:

Instrueret af: Chad Stahelski
Medvirkende: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Lance Reddick, Ian McShane, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Hiroyuki Sanad

Chad Stahelski og Keanu Reeves’ blockbuster action-serie vender endelig tilbage i biograferne i 2023 efter en to-års forsinkelse forårsaget af COVID-19-pandemien. Vi ved ikke meget om filmen, bortset fra at John Wick er i krig med – og muligvis formodes død af – the High Table, og Stahelski har skrevet, at der er en mulighed for, at  kapitel 4 ikke bliver et ” happy ending” for sin centrale karakter.

Tror de fleste allerede nu har glemt ALT omkring ´The Matrix´?

2. juni 2023 i biografen:

Den Oscar-vindende animerede  Spider-Man: Into the Spider-Verse  var et stort hit blandt kritikere og publikum, og Across the Spider-Verse  var en af ​​de mest ventede i 2022… indtil den blev flyttet til 2023. Shameik Moore vil give stemme til Miles Morales igen.

14. juli 2023 i biografen:

Instrueret af: Christopher McQuarrie
Medvirkende: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Ving Rhames, Vanessa Kirby, Henry Czerny, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales.

Når denne film rammer biografen, vil Tom Cruise have spillet Ethan Hunt i hele 27 år. Hvor bliver tiden af? Det er næppe noget der kan ses på 59-årige Tom Cruise, der efter´Top Gun: Maverick syntes hottere end nogensinde.

21. juli 2023 i biografen:

Instrueret af: Christopher Nolan
Medvirkende: Cillian Murphy, Florence Pugh, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Rami Malek, Josh Hartnett, Benny Safdi.

Christopher Nolans kommende biopic om fysikeren og “atombombens far” J. Robert Oppenheimer, har Cillian Murphy i hovedrollen samt Emily Blunt og Matt Damon. Som stort set alle Nolans film bør IMAX-billedet betragtes på det størst mulige lærred.

Foto: Streamingrant

Man bliver sgu helt sulten!

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.