MovSer

All about movies and series

Thor 4 på vej – MEN Thor 4 på vej – MEN
Taika Waititi har skrevet under på, at han skal skrive og instruere en Thor 4. Han instruerede også Thor: Ragnarok (2017), men hans store... Thor 4 på vej – MEN

Taika Waititi har skrevet under på, at han skal skrive og instruere en Thor 4. Han instruerede også Thor: Ragnarok (2017), men hans store gennembrud kom i 2011 med filmen Boy, der også vandt flere internationale filmpriser.

Den gode nyhed kommer dog ikke uden omkostninger, da Waititi har også været hyret til at instruere live action filmen Akira, der bygger på mangaen skabt af Katsuhiro Otomo. Mangaen der af mange regnes for en af de mest indflydelsesrige værker.

Akira filmen stod til at gå i produktion inden for nærmeste fremtid og med en release dato primo 2021, har det virket til at det endelig ville ske. Filmen har nemlig været i lidt af et produktion helvede siden 2012, hvor det var første gang man offentliggjorde man ville lave en live action adapation af mangaen. Warner Bros. har nu sat filmen i bero på ubestemt tid og dette uden videre information om hvad der kommer til at ske.

Kilder har bl.a. fortalt til Variety.com;

Multiple sources close to Warner Bros. found this week’s announcement of Waititi directing “Thor 4” to be surprising, with one person adding they were caught off guard by Waititi’s decision to focus on the Marvel property as “Akira” was getting closer to production.

Taika Waititi overtog i 2018 instruktørstolen i stedet for Jaume Collet-Serra og dengang virkede det til at nu ville det endelig ske noget med en Akira film. Waititi har ydermere været i gang med at caste japanske skuespillere og derfor virker det ret underligt, at han er droppet ud af projektet.

Er det fordi manuskriptet ikke er godt nok, at Waititi er sprunget fra eller er det Warner som ikke tror nok på projektet mere?

Undertegnede er glad for en ny Thor film, men ikke på bekostning af, at der ikke kommer en Akira live action adaption.

Synes I det er gode eller dårlige nyheder?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.