MovSer

All about movies and series

Tom Cruise på vej til Danmark? `Top Gun: Maverick´ udskydes nu til den 19. November. Tom Cruise på vej til Danmark? `Top Gun: Maverick´ udskydes nu til den 19. November.
Paramount studios været nødsaget til ENDNU en forskydning af den kommende blockbuster: Den nye `Top Gun: Maverick´ premieredato hedder derfor nu 19. november i... Tom Cruise på vej til Danmark? `Top Gun: Maverick´ udskydes nu til den 19. November.

Foto: Preikestolen

Nej, billedet er taget i Norge og forestiller Tom Cruise i færd med endnu et halsbrækkende stunt.

Men det KUNNE nu være sjovt hvis 58-årige Tom Cruise en dag troppede op på enten Himmelbjerget eller Møns Klint for et YDERST øh…. halsbrækkende stunt. “Står på en alpetop?”, kunne der vist siges!

Men HVIS vi danskere nu ellers er født under en heldig stjerne, er der nu dukket en chance op. For den kommende og længe ventede `Top Gun: Maverick´ skal nemlig promoveres på det kraftigste, efter de seneste knap to års corona helvede.

Derfor har Paramount Studios været ude og trække i deres stærkeste `Top Gun´ kort, og “VUPTI”: Tom Cruise himself vil nu dukke op på store strategiske steder for at maxibooste salget. Desværre er den gode Mr. Cruise – og ja undskyld udtrykket – GODT hængt op pt. med afslutningen på indspilningerne af de to kommende `Mission: Impossible´ film.

Derfor har Paramount studios været nødsaget til ENDNU en forskydning af den kommende blockbuster: Den nye `Top Gun: Maverick´ premieredato hedder derfor nu 19. november i år.

Rent strategisk virker det dog som en god markedsføringsplan, for så er det nemlig 35 år siden at den første `Top Gun´ fik premiere nemlig i 1986.

Foto: Redbook

Grundet denne nye forskydning, hedder premieredatoerne for de kommende `Mission: Impossible´ film nu 27 maj 2022 og 7 juli 2023.

Så kig du bare forbi Mr. Cruise. Ellers finder vi dig nok selv på Nytorv 11, 1450 København, mon ikke?

  • vore evt. uvidende læsere bør google adressen for et lille smil.
Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.