MovSer

All about movies and series

Tom & Jerry får deres første “spillefilm”. Se ny trailer her: Tom & Jerry får deres første “spillefilm”. Se ny trailer her:
Tom & Jerry har siden begyndelsen i 1940 "medvirket" i 161 film, hvor deres kunstneriske storhedstid primært forløb i perioden 1948-1958. Nu er en... Tom & Jerry får deres første “spillefilm”. Se ny trailer her:

Det har taget hele 80 år siden debuten i 1940, men ENDELIG har tegnefilmslegenderne Tom & Jerry fået deres første “rigtige” spillefilm.

Det er ´Shaft´ instruktøren Tim Story der har fået lov til at “lege” med Hanna Barbera legenderne, og filmen har nu fået en trailer:

Tom & Jerry har siden begyndelsen i 1940 “medvirket” i 161 film, hvor deres kunstneriske storhedstid primært forløb i perioden 1948-1958. Her vandt de b.la. syv Oscars.

Serien blev genoplivet i 1961, hvor Tom & Jerry blev mere populære end Looney Tunes.

Tegnefilmene er kendt for nogle af de mest voldsomme tegneserie-gags, der nogensinde er udtænkt i animation: Tom bruger tit økser, hamre, skydevåben, fyrværkeri, sprængstoffer, fælder og gift til at dræbe Jerry. På den anden side er Jerrys gengældelsesmetoder langt mere voldelige med hyppig succes, herunder at skære Tom i skiver, halshugge ham, smække hovedet eller fingrene i et vindue eller en dør, lægge Tom’s hale i et vaffeljern, sparke ham ind i et køleskab, få ham i “stødet”, banke ham med en hammer, stikke tændstikker til hans fødder og aftænde dem, binde ham til fyrværkeri , og så videre. På grund af dette er Tom og Jerry ofte blevet kritiseret for overdrevent voldelige. Der er dog ikke noget blod i nogen scener.

Filmene har senere stået som inspirationskilde til b.la. Simpsons seriens Itchy & Scratchy serie.

Jeg finder det personligt fint at karaktererne er håndtegnede og ikke CGI skabte, som i de rædselsfulde Smølfe film.

´Tom & Jerry` får premiere 5. marts næste år, og bliver det en succes får vi nok også en Sylvester & Tweedy film?

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.