MovSer

All about movies and series

Top 10 Amazon Original serier på Amazon Prime Top 10 Amazon Original serier på Amazon Prime
Spænd sikkerhedsselen i sofaen, og giv din uge en medrivende oplevelse med TheMovser’s Top 10 solide Amazon Original serie-anbefalinger på Amazon Prime.   1.... Top 10 Amazon Original serier på Amazon Prime

Spænd sikkerhedsselen i sofaen, og giv din uge en medrivende oplevelse med TheMovser’s Top 10 solide Amazon Original serie-anbefalinger på Amazon Prime.

 

1. The Boys

The Boys på Amazon Prime

1.

Baseret på tegneserien af samme navn, viser en af Amazon Primes mest populære og voldsomme serier et portræt af et samfund hvor superhelte behandles som superstjener, med politisk indflydelse og et stort marketing maskineri bag sig. På den anden siden af stregen i sandet, står “drengene”, som ser igennem facaden, og vil – uden superkræfter selv – slutte æraen af superhelte og deres ubestridte magt. ‘The Boys’ er mættet med satire, ucensureret vold, og antagonister man elsker at hade.

 

2. Invincible

Invincible på Amazon Prime

2.

Fra forfatteren bag ‘The Walking Dead’, vendes verden på hovedet for Mark Grayson, da han finder ud af, at hans far er planetens mest magtfulde superhelt Omni-Man. Når Mark udvikler sine egne kræfter, opdager han, at hans fars hensigter måske ikke er så heroiske, som de ser ud til. Bered dig på voldsomme og blodige afsnit i animeret form, når Mark forsøger at gå i fodsporene af sin far som superhelten Invincible.

 

3. The Terminal List

The Terminal List på Amazon Prime

3.

Soldaten James Reece vender hjem efter at hele hans deling af Navy SEALs er blevet overfaldet på en fatal mission, kun for at opdage at korrupte agenturer har arbejdet imod ham og bringer sin familie i fare. I sit bedste Punisher-portræt, er Chris Pratt i topform på et togt der er så hensynløst og destruktiv, at man har brug til at for at kigge væk, men ikke kan.

 

4. Ringenes Herre: Magtringene

Ringenes Herre: Magtringene på Amazon Prime

4.

J. R. R. Tolkiens genredefinerende fantasy eventyr i Midgård fortsætter i en prequel-serie der foregår flere tusind år før Ringenes Herre, og fortæller om hvordan den frygtindgydende Sauron kommer til sin magt. Visuelt betagende som Peter Jackson’s ‘Hobitten’ og ‘Ringenes Herre’, har Amazon virkelig ikke sparet på effekterne, scenarierne og musikken i denne $750 millioner dyre epos.

 

5. Star Trek: Lower Decks

Star Trek: Lower Decks på Amazon Prime

5.

‘Lower Deck’ har fokus på laveste fællesnævner i Starfleet på flådens mindst betydelige skib. Besætningen af fænderne Mariner, Boimler, Rutherford og Tendi testes på deres pligter og sociale liv, mens de skubbes ud på rumeventyr de ofte aldrig er egnet til. I ånden af ‘Rick and Morty’, er tegnefilmen spækket med meta-humor – som skrevet af inkarneret “fun facts” Star Trek-fans til Star Trek-fans af alle generationer.

 

6. The Boys Presents: Diabolical

The Boys Presents Diabolical på Amazon Prime

6.

I usete nye fortællinger fra ‘The Boys’ universet, er hvert afsnit fortalt unikt i egen animeret stil, og med egne skurke og helte. Det er djævelsk mørk humor, i ånden af både tegneserien og Tv-serien, der uden tvivl er tegnefilm ikke er for børn.

 

7. Carnival Row

The Boys Presents Diabolical på Amazon Prime

7.

I den mytologiske neo-noir verden af ‘Carnival Row’, undertrykker mennesker væsner af alle fantasy-arter der er immigreret. Væsnerne er på flugt fra krig i hjemlandet, og i deres nye hjem blandt mennesker, forbydes de den frihed de er blevet beriget fra naturens side af. Det er et dystert kapital for alle der ser anderledes ud, og oveni er en Jack the Ripper-lignende seriemorder også i gang med, at høste dem for deres organer. Imens mysteriet af disse brutale mord udfolder sig, forsøger detektiven Rycroft og feen Vignette – som Rycroft mødte årevis tilbage under krigen – at genfinde deres forbudte kærlighed. ‘Carnival Row’ er utraditionel fantasy for fans af alt fantasy.

 

8. The Expanse

The Expanse på Amazon Prime

8.

Hundreder af år ude i fremtiden, hvor mennesket har koloniseret solsystemet, er Mars blevet en uafhængig militærmagt. Med stigende spændinger mellem Jorden og Mars, er de bragt på randen af krig. I skyggen af den eskalerende konflikt, forenes en hærdet detektiv og en skibskaptajn for, at efterforske en forsvundet ung kvinde. Efterforskningen fører dem i et ræs på tværs af solsystemet, der afsløre den største sammensværgelse i menneskehedens historie.

 

9. The Man in The High Castle

The Man in The High Castle på Amazon Prime

9.

Hvad hvis Hitler vandt Anden Verdenskrig? I denne Philip K. Dick filmatisering, ses en dystopisk verden, hvor udfaldet af krigen opdeler USA i tre dele, mellem Japan, Nazi-Tyskland og en bufferzone mellem de to. På trods af undertrykkelsen opstår et nyt håb op, når en filmrulle dukker op, der viser en verden meget lig vores egen. En kvinde mener, at filmen indeholder nøglen til deres frihed, og er fast besluttet på at finde sandheden, i dette tankeeksperiment der bringer rædslen af aksemagterne ind i 1960’erne.

 

10. Outer Range

Outer Range på Amazon Prime

10.

Josh Brolin spiller en rancher, der kæmper for sin jord og familie, opdager en aften et uudgrundeligt mysterium i udkanten af sit landområde; et uendeligt hul med en svævende atmosfære over det. Når han finder ud af, at ting han smider i hulet på mystisk dukker op igen flere dage efter, står han pludselig med ryggen mod muren med sin hemmelighed, efter at han har smidt et lig der aldrig skulle findes ned i det. ‘Outer Range’ er tankevækkende, og intrigerne i ranchers liv, sender bølger af hårde konsekvenser der krydser både tid og dimension.

Spread the love

Philip

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.