MovSer

All about movies and series

TOP 5 Biograffilm September 2022 TOP 5 Biograffilm September 2022
Film du bør se i biografen her i September 2022 Listen er over de film, vi her pü redaktionen vi gerne vil se eller... TOP 5 Biograffilm September 2022

Film du bør se i biografen her i September 2022

Listen er over de film, vi her pĂĽ redaktionen vi gerne vil se eller gerne vil anbefale. Hvis du synes der mangler en eller flere film, sĂĽ kommentere endelig og gerne med hvorfor.

1. The Invitation

Filmen ‘The Invitation’ handler om den unge kvinde Evie, der netop har mistet sin mor og nu er helt alene tilbage.

Efter hendes mors død og ikke har andre kendte slÌgtninge, tager Evie (Nathalie Emmanuel) en DNA-test. Hvorved hun opdager en for lÌngst mistet kusine, hun aldrig vidste, hun havde.

Inviteret af sin nyfundne familie til et overdüdigt bryllup, bliver hun først forført af den sexede aristokratvÌrt, men bliver snart kastet ud i et mareridt om at overleve, efter hun afslører forskruede hemmeligheder i sin families historie og de foruroligende intentioner bag deres syndige generøsitet.

Du tÌnker nok, at du har set den unge kvinde før. Det har du ogsü, bl.a. i Games of Thrones, Maze Runner 2 og Fast & Furious 7-9. Filmen er ogsü instrueret af den talentfulde Jessica M. Thompson.

Selv om det virker til at der bruges en masse klassiske thriller/gyser virkemidler, sĂĽ synes vi den klart The Invitation trailer har kvalitet nok til at vi vil anbefale den.

Premiere 1 September 2022

2. Official Competition

En gammel mangemillionĂŚr, Humberto SuĂĄrez, der gerne vil efterlade en arv, beslutter sig for at finansiere en film instrueret af den excentriske Guldpalme-vinder Lola Cuevas.

Manuskriptet er tilpasset fra en prisvindende roman om en mand, der ikke er i stand til at tilgive sin bror for at have drÌbt deres forÌldre i en spritkørselsulykke.

De to brødre skal spilles af sceneskuespilleren Ivån Torres og kendisskuespilleren FÊlix Rivero, hvis forskellige metoder für dem til at støde sammen under prøverne.

Denne spanske film, med store stjerner sĂĽsom Antonio Banderas og PenĂŠlope Cruz. Filmen er en finurlig og fremragende komedie, som man klart kan tage i biografen og se.

Premiere 1 September 2022

3. Moonage Daydream

En filmisk odyssĂŠ, der udforsker David Bowies kreative og musikalske rejse.

Fra den visionĂŚre filmskaber Brett Morgen og godkendt af Bowie-godset.

Den har vÌret fem ür undervejs og byder pü aldrig før sete optagelser.

Vi har selvfølgelig anmeldt filmen (Kasper Rasmussen) og I børe sü absolut tage ind og se den. Specielt hvis I som mange af os pü redaktionen er store fans af David Bowie.

Premiere 16 September 2022

4. Beast

Nogle gange er raslen i buskene faktisk et monster.

Idris Elba (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, The Suicide Squad) spiller hovedrollen i en pulserende ny thriller om en far og hans to teenagedøtre, der bliver jagtet af en massiv slyngelløve, der har til hensigt at bevise, at savannen kun har Ên apex rovdyr.

Elba spiller Dr. Nate Daniels, en Ìgtemand, der for nylig er blevet enke, som vender tilbage til Sydafrika, hvor han første gang mødte sin kone, pü en lÌnge planlagt tur med deres døtre til et vildtreservat, der administreres af Martin Battles (Sharlto Copley, Russian Doll-serien, Maleficent ), en gammel familieven og dyrelivsbiolog. Men det, der begynder som en helbredelsesrejse, støder ind i en frygtindgydende kamp for overlevelse, da en løve, en overlevende fra blodtørstige krybskytter, der nu ser alle mennesker som fjenden, begynder at forfølge dem.

Vi indrømmer gerne, vi var lidt usikre pü denne anbefaling. For selve plottet lyder lidt dumt, men derfor kan filmen jo godt vÌre glimrende underholdende. Traileren virker til at vÌre intens og med en del action. Sü denne film er til dig, er savner action og en god gang popcorn i den mørke sal

Premiere 22 September 2022

5. Smile

Efter at have vĂŚret vidne til en bizar, traumatisk hĂŚndelse, der involverer en patient, begynder Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) at opleve skrĂŚmmende hĂŚndelser, som hun ikke kan forklare.

Da en overvĂŚldende terror begynder at overtage hendes liv, mĂĽ Rose konfrontere sin bekymrende fortid for at overleve og undslippe sin rĂŚdselsvĂŚkkende nye virkelighed.

Vi mener denne trailer taler for sig selv. Der er langt imellem de gode gysere, men vi synes faktisk denne trailer er tilpas skrĂŚmmende, at vi tror filmen mĂĽske kan noget mange andre gyserfilm ikke kan, nemlig vĂŚre uhyggelig

Hvad synes du om listen? er der andre biograffilm her i september du hellere vil se?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør pü TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange ür som filmanmelder/tv-vÌrt og filmredaktør pü Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Sü var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glÌde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet sü stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kÌrlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker ogsü en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst vÌre anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.