MovSer

All about movies and series

Trods corona epidemien: `Godzilla Vs. Kong´ er godt på vej til at slå forgængeren. Trods corona epidemien: `Godzilla Vs. Kong´ er godt på vej til at slå forgængeren.
Den monstrøse monsterbuster har nu en flot WORLDWIDE Box Office score på $357,300,000 dollars, og dette er vel at mærke kun i biografindtægter. Det... Trods corona epidemien: `Godzilla Vs. Kong´ er godt på vej til at slå forgængeren.

Foto: Comicbook

Der har siden filmens barndom været gode penge i monstre, og pt. er det giganternes kamp, nemlig i filmen `Godzilla Vs. Kong´, hvor guldet skal findes.

Således har den monstrøse monsterbuster nu en flot WORLDWIDE Box Office score på $357,300,000 dollars, og dette er vel at mærke kun i biografindtægter.

Ganske godt gået af en film der fik simultant release via HBO Max, med opstart den 24. marts i Hong Kong. Til sammenligning har det forrige opus `Godzilla: King of the Monsters´ fra 2019 en totalscore Worldwide på $386,600,138 dollars. Så det er hermed ikke umuligt at disse tal bliver slået.

Dermed ser det ganske interessant også ud til at Christopher Nolans `Tenet´ fra sidste år, også kan se sig slået inden længe. `Tenet´ fik sammenlagt globalt sidste år inkasseret $363,129,000 dollars. En nærmest katastrofal omsætning, da `Tenet` har været langt dyrere at producere i forhold til `Godzilla Vs. Kong´.

`Godzilla Vs. Kong´ er nu begyndt at tjene gode penge, da den “bare” skal indtjene over 330 millioner dollars for et break-even resultat, hvilket allerede nu indikerer at vi pt. har at gøre med årets største film.

Filmen har endnu ikke fået sin danske premiere, men det forventes at den dukker op når biograferne igen genåbner den 6. maj. Det vides endnu ikke om den får en simulantrelease på HBO Nordic.

Foto: Indiewire

Indtil da, lad os smæske os lidt i nogle andre “Versus” trailere, eller?:

Det originale mesterværk:

En lille spoiler før braget?:

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.