MovSer

All about movies and series

Ulrich Thomsen sørger for ægte Mørcklægning i ny Marco effekten teaser trailer. Ulrich Thomsen sørger for ægte Mørcklægning i ny Marco effekten teaser trailer.
Så er traileren klar til Jussi Adler Olsens famøse roman-filmatisering Marko effekten og Ulrich Thomsen sørger for ganske "Mørck" stemning. Se den her: Ulrich Thomsen sørger for ægte Mørcklægning i ny Marco effekten teaser trailer.

Marco er på flugt. På flugt fra familie, politi og hele den Københavnske kriminelle underverden. Og når alle er efter én, så er København en meget lille by at gemme sig i!

Så er teaser traileren klar til Jussi Adler Olsens famøse roman-filmatisering Marko effekten og Ulrich Thomsen sørger for ganske “Mørck” stemning. Se den her:

Nikolaj Lie-Kaas og Fares Fares har givet teten videre på Carl Mørck og Assad i Jussi Adler Olsens famøse og stærkt populære roman-filmatiseringer. Nu har Ulrich Thomsen og Zaki Youssef taget rollerne videre og er klar til næste kapitel. Dirch og Under sandet instruktøren Martin Zandvliet har instrueret. Succes?

Plottet i filmen:

15-årige Marco er en kvik dreng, der burde leve et meget anderledes liv, end det han gør. Marco er nemlig roma og lever i en klan, der styres benhårdt og kynisk af overhovedet Zola. Hver dag skal Marco og hans familie ud på de københavnske gader, hvor de tigger og stjæler. En dag overhører Marco dog, at Zola har planer om at invalidere ham, så han kan være mere medynkvækkende, når han tigger. Her går Marcos grænse, og han stikker af. Det er dog ikke så let at stikke af fra Zola og hans klan, og slet ikke når man snart har den samlede københavnske kriminelle underverden på nakken samt den mavesure Carl Mørck fra Afdeling Q.

Filmen rammer de udsultede biografer 4. februar 2021 i en forhåbentligt corona friere verden.

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.