MovSer

All about movies and series

Universal Pictures, Disney og sågar Indiana Jones “fisker” efter nye Atlantis eventyr. Universal Pictures, Disney og sågar Indiana Jones “fisker” efter nye Atlantis eventyr.
Jurassic World: Dominion instruktøren Colin Trevorrows næste projekt vil omhandle det forsvundne rige Atlantis. Men han er ikke den eneste der venter i "farvandet". Universal Pictures, Disney og sågar Indiana Jones “fisker” efter nye Atlantis eventyr.

Har der eksisteret gamle civilisationer, som overgik vores nutidige? Er der indicier, der kan bekræfte teorien om Atlantis, eller er det hele bare fantasi?

Hollywood here we go!

Atlantis historien har sået grobund for mange spændende eventyr og fantasier, og i mange år har filmverdenen leget med tankerne med dybt forskellige resultater.

Jurassic World: Dominion instruktøren Colin Trevorrows næste projekt er nu blevet afsløret og det vil omhandle det forsvundne rige Atlantis. Colin Trevorrow og Matt Chapman skriver historien, og manuskriptet vil blive skrevet af Dante Harper, som sidst “skrev” sig ind i Alien franchiset med den seneste Alien: Covenant.

Dem der efter sigende har fået læst det foreløbige manuskript, har udtalt at det både er fantastisk og spændende. Well, det manglede da vel bare?

Jurassic World: Dominion får premiere samme dato som den oprindelige Jurassic Park fra 1993, nemlig den 11. juli dog i 2021, så mon ikke tidligst vi får en sommer premiere vi kan dykke ned i omkring 2022?

Men Universal Pictures er ikke de eneste i “farvandet”, der vil slå lidt mønt på legenden.

Disney studierne er godt igang med én af de bedre ideer for Disney klassiker “makeovers”, nemlig Atlantis – Det forsvundne rige.

Original tegnefilmen fra 2001 er lidt mere en “kultfilm” end en egentlig klassiker, men vi synes her på TheMovser, at filmen må være én af de bedste mulige årsager for “makeovers”.

Snakken går allerede nu om Spider-Man himself Tom Holland skal castes i rollen som Milo.

Det sjove ved dette, er at original stemmen dengang blev lagt af Michael J. Fox og nu går Universal Pictures sjovt nok og prøver sig af med en ny omgang Tilbage til fremtiden historier, med netop Tom Holland. Altså hvis de kan blive enige. Hvem sagde “criss-cross”?

Den 29. juli 2022 skulle den på dette tidspunkt “purunge” 80-årige Harrison Ford vende tilbage i hans signatur rolle som arkæologen Indiana Jones. Denne femte del af historierne, bliver denne gang instrueret af James Mangold.

Også Indy siges at skulle dykke ned i dybet efter det forsvundne rige: Atlantis.

Højt at flyve dybt at bunde, venner?

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.