MovSer

All about movies and series

Venom 2 og Hardy bekræftet! Venom 2 og Hardy bekræftet!
Kritikerne var ikke glade for Venom, hvorimod biografgængerne var glade for den. Så glade for den, at den indspillede næsten 900 millioner dollars og... Venom 2 og Hardy bekræftet!

Kritikerne var ikke glade for Venom, hvorimod biografgængerne var glade for den. Så glade for den, at den indspillede næsten 900 millioner dollars og hvis der er noget, der er sikkert i Hollywood. Ja, så er det, at når en film tjener en masse penge, så skal der nok komme en efterfølger. Det har været meldt ud, at man var interesseret i en 2’er, dog har der været stille omkring filmen og ikke meldt noget officielt ud, end til nu. Mediet Fandango.com bringer nyheden i et interview, de har haft med Venom producer Amy Pascal. hun udtaler bl.a;

I can say that Tom Hardy will be back, magnificently playing that character as no one else can. 

Sony did a great job creating that franchise and giving it a life and giving it its own world. Then there’s Tom Hardy. When you think of Venom, you’ll never be able to think of anyone but Tom Hardy sitting in that bathtub of lobsters. And once you saw Tom Hardy do this character, that’s all you needed to know.

Den bedste nyhed er dog, at Tom Hardy bliver bekræftet! Hans performance i Venom var helt fantastisk og en af grundene til at undertegnede var okay tilfreds med filmen. For lad os være ærlige, den er noget rodet og dårlig klippet. I sin helhed var filmen dog okay og med masser af potentiale til at udvikler sig meget mere.

Desværre er der ikke meget omkring hvad filmen kommer til at handle om.

En film du vil se?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.