MovSer

All about movies and series

Venter verden stadig på et Zack Snyder cut af Justice League? Venter verden stadig på et Zack Snyder cut af Justice League?
Hvis Zack Snyder skal tilbage til klippearbejdet og genarbejde filmen, skal filmen renses for bl.a. ubrugelige ufærdige green screen takes. Venter verden stadig på et Zack Snyder cut af Justice League?

I år slog Marvel som bekendt Avatar rekorden med deres “Avengers:Endgame”, der fik filmen op på svimlende 2 milliarder og 794 millioner dollars i total verdens omsætning.

Til sammenligning tog DC universets flagskib “Justice League” i 2017 “kun” 657 millioner dollars tilbage til DC folden, hvilket fik den til at havne på en 129énde plads. Dette er jo lidt af en kold tyrker, men ud over det var “Justice League” en rodet omgang superhelte-snask der fik alverdens Marvel fans til at grine højere end Jokeren på¨en god dag.

Blandt DC fans har snakken gået om et såkaldt “Zack Snyder-cut”. En sagnomspunden version der skulle kunne bevise at Warner Brothers begik en stor fejl ved at omsakse Snyders oprindelige version af “The Justice League”. Dette har fået DC fans til at donere 100.000 dollars til Warner Brothers om at få Zack Snyders oprindelige version til udgivelse.

Nu viser det sig dog at doneringen er peanuts, hvis sådan et projekt skal søsættes. Ifølge Warner Brothers vil et færdigt resultat snildt kunne løbe op på en regning af 30-40 millioner dollars at få udført. Manglende klipning, manglende music cues, ikke færdige greenscreen takes, er bare nogle af de ting der i så fald skal justeres. Dog mener mange fans b.la. Kevin Smith at den oprindelige version er 90% klar og færdig.

Hvad mener i utrættelige læsere, er Zack Snyder-cuttet værd at vente på, eller er det bedst at hele projektet bliver skrottet/glemt som en stor fejltagelse a la “Suicide Squad”?

Mens der kan debatteres på dette, burde vi nok hellere glæde os til den kommende “Wonder Woman 2:1984” som stadig forventes færdigt i 2020. “Wonder Woman fra 2017 er stadig den mest vellykkede kvindelige superhelte film nogensinde både kunstnerisk og kommercielt, og ligger pt. som nummer 79 over de bedst omsatte film. Gal Gadot vender tilbage som “vidunder kvinden”, det samme gælder for Chris Pine i rollen som Steve Trevor. Mest spændende er dog afsløringen at “Wonder Woman” skal møde eén af hendes ærkefjender, nemlig Barbara Minerva som også bærer skurke navnet “Cheetah”. Hun bliver spillet af Kristen Wiig.

Jason Momoa vender også tilbage som “Aquaman” i “Aquaman 2” i 2022, igen iscenesat af James Waan. Aquaman franciset er pt. DC`s største francise med hele 1 milliard og 148 millioner dollars omsætning. Måske derfor at Warner Brothers har fyret tudefjæset Henry Cavill som deres bud på “Superman”?

En anden afskediget skuespiller fra “Justice League” universet er Ray Fisher der fik et kort møde med rollen som “Cyborg”.

Ben Affleck fyrede som bekendt sig selv i rollen som Bruce Wayne/Batman. Rollen er som bekendt blevet overtaget af Robert Pattison.

Til gengæld venter Ezra Miller stadig i kulissen om fuldt overtagelse af sin legemliggørelse af “The Flash” i franciset.

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.