MovSer

All about movies and series

Vi vokser og søger flere frivillige skribenter! Vi vokser og søger flere frivillige skribenter!
Har du en spirende filmskribent i dig? Elsker du film og serier (vi søger hovedsageligt til serie relaterede nyheder og anmeldelser)? Har du en... Vi vokser og søger flere frivillige skribenter!

Har du en spirende filmskribent i dig?

Elsker du film og serier (vi søger hovedsageligt til serie relaterede nyheder og anmeldelser)? Har du en spirende skribent i dig? Så er det nu du skal slå til!

Da vi begynder at få en del flere læsere/følgere, og vi har udvidet TheMovSer.dk med en merchandise webshop (SUPERMERCH.DK) , så vi søger frivillige skribenter, som vil hjælpe med at skrive nyheder/anmeldelser om film og serier

Som skribent bliver du en del af en vision, om et medie der er total uafhængig af finansielle indflydelser og hvor der er en gode tone blandt vores brugerne. Dertil et fællesskab hvor alle har en passion for vores interesseområder. Du får på sigt mulighed for at komme med til diverse events og pressevisninger i Danmark (måske også ude i den store verden?). Du vil altid have mulighed for, at få indflydelse og præge indholdet på TheMovSer.dk

Arbejdet som skribent er som udgangspunkt ulønnet, MEN vi har dog en masse goder, såsom gavekort og film merchandise. Du vil nemlig få mulighed for at få film merchandise (T-shirts/caps og custom print t-shirts), afhængig af hvor aktiv man er. (vi har åbnet vores webshop SUPERMERCH.DK med film merchandise og custom print). Vi giver også gavekort til forskellige butikker, dette vil blive belønnet efter et point system, som går efter antal skrevne artikler og hvor mange likes/interaktion der er på de sociale medier.

  • For at komme i betragtning er det vigtigt:
  • At du kan skrive levende og på et forståeligt dansk.
  • At du kan sætte punktum og komma på et fornuftigt niveau.
  • Det er en fordel hvis du kender til WordPress, men det er ikke nødvendigt
  • At du kan arbejde selvstændigt, og selv kan lave research og finde nyheder, som er værd at skrive om.
  • Du har en interesse for de emner TheMovSer.dk skriver om.
  • Du har din EGEN mening, og ikke lader dig påvirke af andre og kan argumentere for dine holdninger.
  • Pressevisninger ligger altid 9.30 eller 12.00. Derfor skal du have mulighed for at se de nyeste film på dette tidspunkt, hvis du skal skrive anmeldelser af biograffilm.
  • Du skal være forberedt på, at det er noget der kan tage en del tid
  • Hvis du skriver om serier og anmelder serier, så vil vi selvfølgelig sørge for du får streamingtjenester gratis – Eller får tilsendt preview links.

Derudover forventer vi, at du kan skrive minimum cirka 2-4 nyhedsartikler om måneden og x antal anmeldelser som det er muligt for dig. Men jo mere aktiv man er, jo mere får du også retur. Nyheder finder du enten selv eller får materiale tilsendt i vores interne gruppe. Vi har dog fuld forståelse for, at der er perioder, hvor man ikke helt har tiden til at skrive.

Hvis man er aktiv og vil anmelde serier fra nogle bestemte streamingtjenester, så sørger vi selvfølgelig for at du får gratis abonnement.

Vi arbejder på sigt med at starte en podcast og producere video indhold – Skulle du derfor have teknisk viden/kvalifikationer så er det et plus, men ikke et krav.

Fremtiden? Vi arbejder som sagt på mange fremtidige projekter bl.a. vores søsterside www.PrintByOrder.dk og Supermerch.dk. Projekter der gerne skulle give os mulighed for at aflønne vores dygtige skribenter på sigt. Vi er som du måske har lagt mærke til, et medie der gerne gør tingene anderledes, for vi vil gerne skille os ud.

Hvis du er interesseret, så skriv en mail til John.slater@themovser.dk og fortæl kort om dig selv, og hvilke områder du har interesse for.

Vi glæder os til at høre fra dig

Spread the love

Redaktion

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.