MovSer

All about movies and series

Scott Derrickson gik som bekendt fra instruktør posten på den kommende Doctor Strange. Nu ser det ud til at Marvel vil have Sam Raimi...

Ja der skal høres meget inden ørene falder af.

Efter kraftige uoverensstemmelser mellem Marvels Kevin Feige og den pålagte instruktør Scott Derrickson om hvorvidt og hvor meget den kommende Doctor Strange In The Multiverse of Madness skulle/må indeholde af horror elementer, skulle der nu være fundet en løsning.

Valget på det nye instruktør job er indtil videre gået til endnu en erfaren herre inden for horror, nemlig Mr. Evil Dead himself: Sam Raimi.

Raimi står stadig for de hidtil bedste bud på Spider-Man som film, og inden for horror genren er der få der kan få det til at gispe ned af ryggen på samme måde.

Scott Derrickson leverede ellers et aldeles glimrende bud på en Doctor Strange film tilbage i 2016, så det bliver spændende at se om Raimi kan toppe dette.

Sidst Raimi arbejdede for Disney var med den lidt middelmådige Oz the Great and Powerful fra 2013. Filmen er faktisk stadig det seneste vi har fået fra Raimis instruerede hånd.

Scott Derrickson skulle dog ikke være sparket helt ud i kulissen, da han stadig skal fungere som filmens executive producer.

Premieredatoen skulle stadig blive 7. maj 2021.

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.