MovSer

All about movies and series

Warner Bros. fremskynder `Godzilla Vs. Kong´ release til den 26. marts. Warner Bros. fremskynder `Godzilla Vs. Kong´ release til den 26. marts.
De to legendariske monstre mødes nu den 26. marts i stedet for den 21. maj i biograferne og på streamingtjenesten HBO Max, for dem... Warner Bros. fremskynder `Godzilla Vs. Kong´ release til den 26. marts.

BRRØØØØØLLLLL!!!

Hvor er monstrene når vi har behov for at “slappe af” i disse vitterlige “monstrøse” tider?

Mens næsten alle film er forsinket i kølvandet på pandemien, har Warner Bros. taget det pt. usædvanlige skridt at frigive “Godzilla Vs. Kong” hele to måneder tidligere end forventet!.

De to legendariske monstre mødes nu den 26. marts i stedet for den 21. maj i biograferne og på streamingtjenesten HBO Max, for dem der primært har adresse i USA.

Legendary Entertainment, produktionsvirksomheden bag “Godzilla vs. Kong”, har for nyligt været engageret i en offentlig krig med Warner Bros. Selvskabet var frustreret, dels fordi Warner Bros. tidligere havde blokeret Netflix’s $ 250 millioner bud på at købe monsterfilmen. Imidlertid har de to virksomheder angiveligt nu fået udryddet deres “monstrøse” frustrationer og besluttet sig for en frigivelsesstrategi, der åbenbart tilfredsstillede begge monsterparter.

“Godzilla vs. Kong” bærer på en produktionspris omkring $ 160 millioner dollars, hvilket betyder, at sci-fi-action eventyret, vil skulle kæmpe for at få et overskud baseret på billetsalg alene. Asiatiske lande kan dog være en frelsende nåde, da monsterfilm historisk set har tendens til at være populære der. Desuden er HBO Max stadig kun tilgængelig i USA, så det internationale publikum – og forhåbentligt også os danskere – ikke behøver at diskutere, om de skal streame filmen derhjemme eller se titan kampen på det store lærred. Men selvom Legendary Entertainment har rettigheder i Kina, Japan og andre internationale territorier, så kan Warner Bros. muligvis ikke engang drage fordel af det, hvis “Godzilla vs. Kong” opnår en kæmpestor omsætning “overseas”.

Warner Bros. testede først sin hybrid udrulningsplan i december sidste år og ”Wonder Woman 1984.” Superhero-efterfølgeren, har hidtil videre kun genereret 132 millioner dollars globalt. Det kan være en stærk stemme efter pandemisk standard, men det er et trist resultat for en film, der kostede 200 millioner dollars at producere og mange, mange flere millioner at markedsføre verden over.

Adam Wingard har instrueret “Godzilla vs. Kong”, som er den fjerde “saga” i Legendarys monsterunivers efter 2004s “Godzilla”, 2017’s “Kong: Skull Island” og 2019s “Godzilla: King of the Monsters.” Den kommende crossover-begivenhed – med Alexander Skarsgard, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall og Brian Tyree Henry i hovedrollerne – sætter de andre verdens giganter mod hinanden i en episk kamp.

Dette skal altså KUN nydes i biffen venner! Endnu er ingen trailer frigivet.

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.