MovSer

All about movies and series

Warner Bros. har en Joker i ærmet Warner Bros. har en Joker i ærmet
Warner Bros. superskurke film ‘Joker’ der har fået en fremragende modtagelse på Venice og Toronto filmfestival (hvor filmen vandt prisen Golden Lion) ser ud... Warner Bros. har en Joker i ærmet

Warner Bros. superskurke film ‘Joker’ der har fået en fremragende modtagelse på Venice og Toronto filmfestival (hvor filmen vandt prisen Golden Lion) ser ud til at gøre Warner’s film år endnu bedre end det var i forvejen. Flere eksperter forudser at filmen vil få en åbningsweekend på mellem 60 og 90 millioner dollars, der er endda enkelte der spår, at filmen med lidt held kan få den bedste åbningsweekend nogensinde for en film i Oktober måned (Der pt. indtages af Venom filmen).

Joker filmen med Joaquin Phoenix i hovedrollen havde længe levet en stille tid imens den var i produktion, men efter der begyndte at komme mere informationer ud omkring filmen, så begyndte den at få den berømte buzz og specielt efter fremvisninger i Toronto og Venice, har hypen været enorm og det er filmen alle snakker om i øjeblikket. Flere nævner allerede nu Phoenix som en favorit til at vinde en Oscar statuette.

Filmen beskrives af flere, som en film der mere ligner Taxi Driver end en typisk Comic book film. Derfor er der også en fare for, at Batman fans vil blive en smule skuffet, da man aldrig får en Batman at se og der heller ikke er nogle action-scener som vi er forvent med.

Hvad har du af forventninger til Joker filmen?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.