MovSer

All about movies and series

Warner Bros. varmer op til “Black Superman”, med tilføjelsen af `Black Panther´ manuskriptforfatter. Warner Bros. varmer op til “Black Superman”, med tilføjelsen af `Black Panther´ manuskriptforfatter.
En ny Superman film er nu på vej, men ikke på den måde som mange "rigtige" Superman fans sikkert forventer. For måske er blåt nu... Warner Bros. varmer op til “Black Superman”, med tilføjelsen af `Black Panther´ manuskriptforfatter.

Foto: Metro

Superman optrådte første gang i bladet Action Comics nr. 1 “tilbage” i 1938 og betragtes generelt som den første figur med de egenskaber, der kendetegner den moderne superhelt.

De sidste par Superman film `Superman returns´ 2006, `Man of Steel´ 2013 og `Batman Vs. Superman´ Dawn of Justice´ 2016 har dog ikke RIGTIG fået gang i det klassiske franchise. Så måske derfor er tiden inde til noget nyt? For måske er blåt nu det nye sort?

For en ny Superman film er nu på vej, men ikke på den måde som mange “rigtige” Superman fans sikkert forventer.

Senest har den nuværende `Black Panther´ tegneserieforfatter Ta-Nehisi Coates nemlig fornyeligt afsløret, at han pt. skriver på en lidt anden “Man of Steel”-film, som skal produceres af JJ Abrams, og dette fjerner muligvis Henry Cavills tidligere version af karakteren.

Selvom dette endnu ikke direkte er bekræftet fra DC eller dets moderselskab Warner Bros., at projektet eksisterer eller dens detaljer, “sigter dette nye Superman-projekt med at caste til en “Black Superman.”

Foto: The Big Smoke

Så mens vi nu afventer et officielt svar fra produktionsvirksomhederne eller enhver der er involveret i filmen, er det nok umagen værd at tænke på mulighederne. Fordi det burde ikke være en overraskelse for alle der har været opmærksomme på, at DC kunne tænkes at bringe en sort Superman til det store lærred. Dette ville ikke engang være den første samtale omkring dette, da der tidligere har floreret rygter, at b.la. Michael B. Jordan ( Black Panther , Creed ) tidligere var i samtaler om at spille karakteren i slutningen af ​​2019, selvom intet materialiserede sig (i det mindste indtil videre).

`Black Panther´ og ´Aquaman´-filmene har bevist, at forskellige superhelte sælger og der er også mange måder at introducere en Black Superman til DC universet. Filmen kunne være et enkeltstående kapitel, selvom den også kunne binde sig til den ofte forsinkede  `Flash´- film, fordi DC-filmens rodede kontinuitet har noget præcedens i tegneserierne. Som det ofte er med mange superhelte, er Clark Kent kun en af ​​mange mænd, der har været Superman, og flere personer der tog kappen op, har været sorte.

Foto: Screenrant

Konceptet med en sort Superman – en karakter, der både står for “Sandhed, retfærdighed og den amerikanske vej” repræsenterer også en befolkning, der historisk tidligere ikke har været med i seriens forsøg på at leve op til disse idealer – er i sagens natur interessant .

Hvad der gør annonceringen særligt spændende er dog nyheden om, at Coates skriver filmen. Coates, en anerkendt journalist, er også en faglitterær forfatter bag sådanne banebrydende værker som National Book Award for Nonfiction-vinderen Between the World and Me  og We Were Aight Years in Power , som han vandt en Dayton Literary Peace Prize for. 

Mens han ikke har skrevet en film før, taler hans tegneserier på Marvel for sig selv. For som om det ikke var nok, er Coates også en Eisner-prisvindende tegneserieforfatter, der har skrevet flere spændende mainstream-superhelte tegneserier. Ved at dykke ned i den mystiske side af Wakandan-religionen og en snart afsluttet rumodyssey, hvor T’Challa er blevet en modstandskæmper, har Coates ‘tid på Black Panther vist, hvor let det er for T’Challa at blive ude af trin med sit folk og sin kultur på grund af hans pligter som superhelt.

Med god fortællerretning og en forhåbentlig overbevisende “kryptonitpræstation” har Coates “påtagelse” af en Black Superman, potentialet til at forstærke karakteren til en endelig “storskærmstilstedeværelse”. Men alt dette vil være for ingenting, hvis Warner Bros. ikke er villig til at opbakke Coates og denne nye Superman hele vejen fra start til slut.

Alt i alt har denne potentielle Black Superman allerede uretfærdige forventninger til ham i kraft af det eksisterende. Det har været næsten et årti uden en live-action Superman-film, der ikke var et team-up, og denne nye film vil have masser at bevise. Coates kunne uden tvivl få “Manden af ​​Stål” til at tage det første skridt fra jorden, men det vil være op til alle andre, der er involveret i filmen at hjælpe ham med at flyve igen.

“At blive inviteret til DC Extended Universe af Warner Bros., DC Films og Bad Robot er en ære,” sagde Coates til `Shadow & Act´, der annoncerede projektet. “Jeg ser frem til meningsfuldt at tilføje arven fra Amerikas mest ikoniske mytehelt.”

J.J. Abrams tilføjer, “Der er en ny, magtfuld og rørende Superman-historie, der endnu ikke skal fortælles. Vi kunne ikke være mere begejstrede for at arbejde sammen med den strålende Mr. Coates for at hjælpe med at bringe historien til den store skærm, og vi er yderst taknemmelig for holdet hos Warner Bros. for muligheden. “

Der er endnu ikke knyttet nogen udgivelsesdato til denne nye Superman-film.

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.