MovSer

All about movies and series

William Shatner fører karantæne dagbog som Kirk William Shatner fører karantæne dagbog som Kirk
Vi ved, at det især, er de ældre og dem med moderat eller svært kroniske sygdomme der er mere udsatte for COVID-19. Derfor har... William Shatner fører karantæne dagbog som Kirk

Vi ved, at det især, er de ældre og dem med moderat eller svært kroniske sygdomme der er mere udsatte for COVID-19.

Derfor har William Shatner AKA James T. Kirk de seneste dage sat sig selv i karantæne. Shatner, der i dag fyldte 89år, er derfor ekstra påpasselig. Han er begyndt at føre dagbog, som den rolle han muligvis er mest kendt for, nemlig USS Enterprise’s kaptajn James T. Kirk og det er ganske underholdende at følge med i.

Det er dog tydeligt ud fra Kirk’s Log, at hans hunde Espresso og Macchiato optager en del af hans tid. Bl.a har de en tendens til at gøre brug af hans sokker. Men ikke nok med det, så har hans hunde også jagtet egeren på hans grund.

Hvis man skulle tro at Shatner skulle kede sig, så tager man grueligt fejl. Hans seneste log; fortæller hvad han bl.a. skal få tiden til at gå med. Tiden skal bruges på bøger, pizza’er, smartphone, computer, bacon og mon ikke han også lige får set lidt serier og film? Måske den nye Star Trek serie Picard?

I hans seneste log fortæller han om, hvordan hans “små” dyr laver udgravninger i haven og hans gartnere ikke bliver glade, når de engang kommer tilbage.

Shatner har altid været aktiv på twitter, dog er det tydeligt, at han har ekstra tid i øjeblikket.

Du kan tjekke hans log ud på twitter;

Hvis du holder dig indendørs, hvad får du tiden til at gå med?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.