MovSer

All about movies and series

Wonder Woman holder blå mandag i festfyldt ny “1984” trailer. Wonder Woman holder blå mandag i festfyldt ny “1984” trailer.
Så udkom traileren til Wonder Woman 1984 endelig, og det er en FEST! Wonder Woman holder blå mandag i festfyldt ny “1984” trailer.

Det er begyndt at regne med trailers. De store filmselskaber er i fuld gang med at minde os om næste års spektakulære events og begivenheder, der skal få os til at indfinde os i biografens hyggelige mørke i det herrens år 2020.

Således har Warner Bros. og instruktør Patty Jenkins, nu endelig løftet noget af sløret for “Wonder Woman 1984”, med en ny trailer.

Som titlen antyder er vi tilbage i det festlige og farverige år 1984, og New Order klassikeren “Blue Monday” bliver banket ud af højtalerne så vores fødder knap kan sidde stille.

Lad det så være at singlen oprindeligt udkom i 1983, festligt er det at se og høre på. Ja man bliver nærmest lidt i tvivl om det virkelig er det selvsamme filmselskab der tidligere udsendte den tunge og dybsindige “Joker”, der jo også befandt sig i firserne?

Vi bliver i traileren introduceret til éen af vores heltindes ærkefjender, nemlig “Cheetah”. Dog ser vi hende desværre kun i hendes “alias”, nemlig som Barbara Minerva. Hun bliver spillet af Kristen Wiig.

Sjovt er det også hvor meget skurken Max Lord ligner Donald Trump i firserne.

Giv den gas Gal Gadot, vi ses til premieren 5. juni 2020!

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.