MovSer

All about movies and series

Woody Allens Annie Hall fra 1977, er stadig den excentriske instruktørs største succes og nu får den endelig en efterfølger. "Jeg mangler pengene", siger...

Billedet foroven må vække mange minder hos halvfjerdsernes filmelskere verden over.

Billedet er naturligvis fra Woody Allens største kommercielle succes: Mig og Annie fra 1977.

Det blev Woody Allens helt store gennembrud med 4 Oscars i bonus, b.la. til bedste film, bedste instruktør(Woody Allen) og bedste kvindelige hovedrolle(Diane Keaton).

Nu har 84-årige Woody Allen og 74-årige Diane Keaton tilsyneladende været oppe hos hver deres revisor og fået et lettere chok: deres pensionsaktier, grundet corona virussen, er nu svundet så meget ind at en hasteindkomst skal på bordet.

Derfor er begge kunstnere blevet bedt om hurtigt at få lidt omsætning i kassen.

Woody Allen fortæller: “Det er forfærdeligt, havde jeg bare haft en karriere som James Cameron eller Steven Spielberg, var det her aldrig sket. Mig og Annie 2 er nødt til at skulle appellere til tidens unge mennesker, så jeg har haste bestilt nutidens kunstnere som Drake og Taylor Swift til at stå for et hitbaseret soundtrack. Jeg er nødt til at sælge ud, derfor bliver denne uundgåelige to´er et action drøn uden lige. Jeg regner med at Dwayne Johnson vil sige ja.”.

En forfærdet Diane Keaton har også udtalt: “Jeg ringede fluks til Francis Ford Coppola, han har i årevis uden held forsøgt at få mig tilbage i rollen som Kay Adams i Godfather 4, men manuskriptet har været så elendigt at jeg indtil nu har takket nej. Så udover denne rolle, har jeg sagt “ja-tak” til Woody, da han jo er én af mine bedste venner. Jeg skal dog til en alvorlig gang styrketræning, da jeg skal pumpes op a la Linda Hamilton i T2.”

Vi venter spændt her på TheMovser og fortsat god 1. april.!

Skal vi ikke holde os til originalen?:

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.