MovSer

All about movies and series

Engelsk vs Amerikansk Comedy TV Part 1 Engelsk vs Amerikansk Comedy TV Part 1
Til alle jer som igennem corona tiden har set jeres ynglings serier på Repeat, her er mine anbefalinger for det bedste tv-comedy, fra begge... Engelsk vs Amerikansk Comedy TV Part 1

Til alle jer som igennem corona tiden har set jeres ynglings serier på Repeat, her er mine anbefalinger for det bedste tv-comedy, fra begge sider af Atlanterhavet.

Så hvad er forskellen mellem Engelsk og Amerikanske serier, hvorfor er der så mange amerikanske remakes af britiske serier, som bare ikke fungere og hurtigt bliver stoppet. Personligt foretrækker jeg den britiske humor, lidt mere, eftersom deres serier ofte indeholder en meget større mængde selvironi og tragikomedie.

Men det betyder jo ikke, at man ikke også kan elske serier fra Amerika, med uendeligt mange lovable karakterer og måske lidt overromantiserede historier.

Husk at denne liste er baseret på mine favoritter og de serier som jeg har set. Så hvis din favorit mangler betyder det ikke nødvendigvis, at jeg ikke kan lide den, blot at jeg ikke har set den. Derfor er du meget velkommen til, at skrive hvilke serier du synes fortjener at være på listen.

Top 10: Amerikansk

Nr. 10: New Girl

Okay, den her serie er ikke perfekt, langt fra! Men seriens karakterer er bare, så underholdende og lovable, at man ikke kan undgå at blive knyttet til mindst en af seriens hovedroller. Når jeg ser denne serie, føles det er som og se en indie film, hvor alle karaktererne bliver som et familiemedlem.

Nr. 9: Modern Family

Var engang i min top 3, men er bare blevet trukket for langt ud nu. Så lige meget hvor meget jeg elsker Phil og hans evigt underholde far karakter, så er serien blevet for forglemmelig de seneste sæsoner. Men hvis du finder ikke en mere elskværdig tv familie, så bare kom i gang! Der er nu 11 sæsoner, 5 hele dage og 5 timers underholdning

Nr. 8: Community

Fantastik serie som for nyligt kom på netflix og var min seneste bingewatch, hver eneste replik eller reaktion fra Donald Glover (childish Gambino) får mig til at grine, burde dog være stoppet efter sæson 5, episode 5.

Top 10: Engelsk

Nr. 10: Allo Allo

Serien som gør grin af tyskere, franskmænd og mest af alt englændere. Serien omhandler den franske cafe ejer Rene, som ingen kvinde (eller tysk soldat) kan modstå. Stakkels Rene har mange bolde i luften og han at prøver at forblive ven med både englænderne, tyskerne, de lokale franskmænd og kommunisterne. Derudover må den ene elskerinde, ikke vide noget om den anden og frem for alt må konen ikke opdage noget.

Nr. 9: Jeeves & Wooster

En ung Stephen Fry og Doctor House, hvad mere kan man forlange? Hele denne serien er fyldt med idioter, som skal reddes ud af knibe af Jeeves. Her kommer den omtalte britiske selvironi i spil, med masser af meget akavede flirte forsøg fra de forskellige dovne ungkarle, samtidig med Wooster for alt i verden forsøger, at undgå ægteskab.

Nr. 8: Fawlty Towers

Den her har fuld fart på fra start, med masser af kaos og en meget vred John Cleese. Med alt den modgang han møder i denne serie og så meget energi John lægger i rollen, så er man nærmest i en konstant frygt for, at han får et hjerteanfald. Men samtidig ligger man på gulvet og ruller af grin, af alt det sjove personale og gæster på Fawlty Towers Hotel.

Spread the love

Daniel

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.