MovSer

All about movies and series

Izombie Izombie
Zombierne kommer og de er efter vores hjerner! Det er dog sværere end som så at være zombie. Hvem skulle tro at tilværelsen som... Izombie

Zombierne kommer og de er efter vores hjerner!

Det er dog sværere end som så at være zombie. Hvem skulle tro at tilværelsen som levende død kom med så mange udfordringer. Der skal skaffes hjerner, fanges mordere, undgå at smitte familie og venner og endelig forsøge at finde en kur og redde menneskeheden fra zombieapokalypsen.

Serien Izombie har været på Netflix siden 2015 og har på nuværende tidspunkt 5 sæsoner med 4 tilgængelig på Netflix. Serien er en blanding af gyser, krimi og humor.

Olivia ”Liv” Moore (Rose McIver) har alt. Hun er godt på vej til at blive hjertekirurg, skal giftes med sit livs kærlighed, har sin bedste ven Peyton (Aly Michalka) ved sin side og har en støttende og kærlig familie. Alt dette ændrer sig, da hun deltager i en bådfeste og vågner morgen efter i en ligpose med en umættelig trang efter menneskehjerne.  Nu arbejder hun som retsmediciner, spiser hjerner fra de nyligt afdøde og prøver ikke at blive opdaget. Den eneste, der kender til hendes hemmelig er hendes nye chef dr. Ravi Chakrabarti (Rahul Kohli).

Når Liv spiser hjerne overtager hun den afdødes personlighed og minder. Denne evne kommer hende til gode, når hun, under dække som synsk, hjælper hun kriminalassistent Clive Babineaux (Malcolm Goodwin) med at opklare mord. Men Liv er ikke den eneste zombie i Seattle og hun må forsøge at forhindre hendes hemmelighed i at blive afsløret.  Kampen for at finde en kur og undgå zombieapokalypsen er i gang.

Izombie er en genopfindelse indenfor zombiegenren og er at godt valg til en nybegynder, der vil begynde at se gyserfilm. Selvsagt indeholder serien en del scener, der involvere lig, blod og selvfølgelig hjerner, så der er ikke for de sarte sjæle.

Izombie har lidt af det hele. Gys, humor, venskab, tragedie og tilmed madlavning. Derfor kunne man godt ledes til at tror, at Izombie kunne blive et forvirret sammensurium, men jeg mener, at den har en god balance. Serien formår at holde seerens interesse, samtidig med at det er let tilgængeligt for de fleste seere. Serien er dog temmelig lang, så det er noget man skal sætte lidt tid af til, for at komme igennem. Den er dog binge værdig, så hvis man har brug for en god serie at kunne se over en længere periode, så kan Izombie klart anbefaledes.

Man behøver hverken at være den store horrorfan eller krimientusiast for at se Izombie, man skal bare have lyst til at blive underholdt.

Spread the love

Julie Lund

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.